Vés al contingut

notícies relacionades

Vives a Granollers

Vives contra els profetes de calamitats

LAURA MOR –CR | Una radiografia crítica, però arrelada en allò que funciona i genera confiança. Així és l’anàlisi que Joan-Enric Vives fa del moment actual de l’Església a Catalunya. L’arquebisbe d’Urgell demana als catòlics “perseverar” i “resistir” malgrat les dificultats i fer “una Església servidora en què els pobres siguin la seva radical preferència”.

Els bisbes catalans demanen “força i convicció” a 25 anys de Concili Tarraconense

(Jordi Llisterri –CR) “L’Evangeli ha de ser proposat amb força i convicció com a resposta i com a proposta, com a sal i llum d’una nova societat que tingui cura de les persones i de la creació, i en la qual se senti la veu dels pobres i la de les persones que viuen en les perifèries”. Aquesta és la crida dels bisbes catalans en el document conjunt que han publicat aquest dijous coincidint amb els 25 anys del Concili Provincial Tarraconense.

Els bisbes publicaran un document conjunt als 25 anys del Concili

(CR) Coincidint amb els 25 anys de la celebració del Concili Provincial Tarraconense, els bisbes catalans publicaran un nou document conjunt. Segons informa l’arquebisbat de Tarragona el document porta per títol «Esperit, cap on guies les nostres esglésies? Als vint-i-cinc anys del Concili Provincial Tarraconense de 1995» i es publicarà el 21 de gener en finalitzar una eucaristia commemorativa a Tarragona.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe