Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) Coincidint amb els 25 anys de la celebració del Concili Provincial Tarraconense, els bisbes catalans publicaran un nou document conjunt. Segons informa l’arquebisbat de Tarragona el document porta per títol «Esperit, cap on guies les nostres esglésies? Als vint-i-cinc anys del Concili Provincial Tarraconense de 1995» i es publicarà el 21 de gener en finalitzar una eucaristia commemorativa a Tarragona.

La celebració dels 25 anys del Concili estava prevista pel juny del 2020 coincidint amb l’aniversari de la clausura però es va ajornar per la pandèmia. Finalment, s’ha decidit celebrar-ho de manera més limitada el proper 21 de gener, solemnitat dels sants Fructuós, Auguri i Eulogi, a la Catedral de Tarragona, concindint amb la data de l’obertura del Concili que també es va fer a Tarragona el 1995. La celebració d’acció de gràcies en el 25è aniversari del Concili Provincial Tarraconense de 1995 es farà a les sis de la tarda amb un eucaristia, complint estrictament les mesures sanitàries del moment. La celebració estarà presidida per l’arquebisbe Joan Planellas, president de la Conferència Episcopal Tarraconense, i concelebrada pels bisbes de les diòcesis amb seu a Catalunya.

La celebració tindrà un aforament limitat. Per aquest motiu es podrà seguir en directe a través del web de l’arquebisbat de Tarragona, del seu canal de Youtube i la resta de xarxes socials.