Vés al contingut

notícies relacionades

Eduard Rey, reelegit com a provincial dels Caputxins

(CR) Els Caputxins de Catalunya i Balears han celebrat de dilluns a dimecres el Capítol Provincial al convent de Sarrià, a Barcelona, que ha tingut com a resultat la reelecció de fra Eduard Rey com a ministre provincial.

XXI Capítol General de les Germanes Oblates del Santíssim Redemptor

(Oblates del Santíssim Redemptor) Les Germanes Oblates del Santíssim Redemptor celebren, del 19 de juliol al 4 d'agost de 2019, el seu XXI Capítol General, una ocasió que reunirà 40 germanes de la congregació, i que comptarà amb la presència de sis persones laiques que formen part de la família oblata.

Sant Joan de Déu inicia el Capítol General a Roma

(Sant Joan de Deu) 78 religiosos de l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu estan reunits a Roma del 14 de gener al 5 de febrer de 2019 per a celebrar el 69 Capítol General. Una oportunitat per a resar, discernir i reflexionar "per saber el que vol l'Esperit de nosaltres".

Nou ministre general dels Caputxins

(Frares Menors Caputxins) El Capítol General del Caputxins reunit a Roma ha escollit aquest dilluns el nou ministre general, el màxim responsable a nivell mundial. L’escollit és Roberto Genuin, italià i diverses vegades ministre provincial de Venècia.

panoràmica

Veure la fe