Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Oblates del Santíssim Redemptor) Les Germanes Oblates del Santíssim Redemptor celebren, del 19 de juliol al 4 d'agost de 2019, el seu XXI Capítol General, una ocasió que reunirà 40 germanes de la congregació, i que comptarà amb la presència de sis persones laiques que formen part de la família oblata.

La trobada, que tindrà lloc a la casa mare de la congregació, situada a Ciempozuelos, Madrid, es desenvoluparà sota el lema 'L'audàcia de l'Esperit ens impulsa a habitar nous horitzons'. A més, durant aquests dies es procedirà a l'elecció del nou Govern General i s'establiran les bases d'actuació per al proper sexenni.

Tal com assenyala Lourdes Perramon, superiora general, amb els temes i agenda de treball previstos per al capítol, centrats en "l'escolta dels signes dels temps i els nous horitzons", es pretén propiciar "l'obertura a l'actuar sempre nou de l'Esperit i així, en sintonia amb la crida del papa Francesc, portar a la Congregació a ser 'Església en sortida', fixant la mirada en un futur esperançat i gestant una realitat fecunda en inclusió, reciprocitat i vida ".

La congregació religiosa, fundada per José María Benito Serra i Antònia Maria de la Misericòrdia el 1864, està integrada en l'actualitat per 407 germanes presents en 15 països, organitzats en tres províncies (Europa, José María Benito Serra i Santíssim Redemptor).

Les Germanes Oblates del Santíssim Redemptor són dones cridades, convocades en comunitat i enviades a viure el seguiment de Jesús, sent bona nova del Regne per a les dones que exerceixen prostitució i / o són víctimes de tràfic per a l'explotació sexual.

Avui, aquest apassionant projecte es desenvolupa en Missió compartida amb tota la Família oblata, donant lloc, des de les diferents formes de vincles i experiències vitals, a respostes creatives i audaces per als contextos en què les Germanes Oblates desenvolupen el seu carisma.