Vés al contingut

notícies relacionades

L’Església catalana se suma a la Trobada Mundial de Famílies

(CR) La Trobada Mundial de Famílies, que celebra l’Església cada tres anys, arriba a la seva desena edició i enguany serà del 22 al 26 de juny. Sota el lema triat pel papa Francesc ‘L’amor familiar: vocació i camí de santedat’, la trobada prendrà, per primer cop, un caire “multicèntric”. En aquest sentit, des del Secretariat Diocesà de Pastoral Familiar expliquen que “no serà acte distant” sinó que se celebrarà a cada diòcesi “en comunió amb Roma”. La icona oficial de la trobada és una creació del jesuïta Marko Rupnik.

Cinc anys d’Amoris Laetitia: “Tenir cura l’un de l’altre”

(Bisbat d'Urgell) Tenir cura l’un de l’altre. Cinc anys d’Amoris Laetitia, aquest ha estat el títol de la conferència de Francesc Torralba per al bisbat d'Urgell aquest dilluns. Retransmesa en directe per Youtube, la xerrada fou seguida en directe per prop d’una vuitantena de persones i més de tres-centes cinquanta en les 12 hores següents.

2021, Any "Amoris Laetitia"

(GIEC) Quan es compleixin cinc anys de la publicació de l’Exhortació apostòlica Amoris Laetitia del Papa Francesc el proper 19 de març, començara un “Any Amoris laetitia”. Serà un any de reflexió sobre l’Amoris laetitia i una oportunitat per a aprofundir en els continguts del document des del 19 març de 2021 fins al juny de 2022, quan tindrà lloc a Roma la Xª Trobada Mundial de les Famílies.

Més catòlics que el Papa? Els Estats Units i Francesc

L’atac de l’exnunci Viganò contra el papa ha fet més visible l’oposició que Francesc troba en part de l’església dels Estats Units d'Amèrica. Hem demanat a un professor universitari i membre de Pax Romana a Estats Units que ens expliqui com es viu en el seu país aquesta situació.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe