Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Bisbat de Girona) En el marc de l'Any de la Misericòrdia, i dos mesos i mig després de la presentació de l'exhortació del papa Francesc sobre la família Amoris Laetitia, les Delegacions episcopals de Família i de Catequesi de bisbat de Girona han celebrat la cinquena Jornada Diocesana de la Família, que enguany ha tingut un format diferent.

La trobada va tenir lloc diumenge a la tarda a la Catedral de Girona, davant la porta dels Apòstols. Aquest any s'ha volgut respondre especialment a la crida del papa en relació a l'Any Jubilar de la Misericòrdia i per això s'ha preparat una gimcana que ha permès als participants, de manera lúdica i en grups, treballar les catorze obres de misericòrdia tot coneixent més de prop els entorns de la Catedral. Al vespre es va celebrar l'Eucaristia solemne presidida pel bisbe Francesc Pardo. Acabada la celebració, el bisbe va beneïr tots els infants. Com a mostra de solidaritat amb les famílies que ho passen malament, també es va organitzar una recollida d'aliments per a Càritas.

La Jornada Diocesana de la Família vol ser un punt de trobada per celebrar la fe en comunitat i per posar en valor la gran aportació de les famílies a la nostra Església i a tota la societat.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.