Vés al contingut

notícies relacionades

El bisbe de Vic des de Ripoll: “Siguem artesans de la pau dia a dia”

(Bisbat de Vic) “Treballar ara i sempre per la pau i la llibertat”. És el que va demanar diumenge el bisbe de Vic, Romà Casanova, durant la missa dominical que va presidir al Monestir de Ripoll. El pastor de la diòcesi va voler ser-hi present en aquests moments de dolor i de sofriment per la població.

Càritas i el gest de rentar els peus als apòstols

(Bisbat de Girona) La directora de Càritas Diocesana de Girona, Dolors Puigdevall, ha estat l'encarregada de pronunciar enguany el pregó de Setmana Santa, en el qual ha posat èmfasi en la caritat com a imperatiu cristià. Puigdevall va assegurar que "la paraula caritat està desprestigiada", i va recordar que en la recerca d'un significat vivencial, "la paraula caritat inclou el treballar per la justícia amb amor".

Capgirem el món des de la tendresa, la proposta pel 2016 de Cristianisme i Justícia

(Jesuïtes) Com és habitual, el centre d’estudis Cristianisme i Justícia tanca l’any amb la publicació d’una reflexió. En aquesta ocasió recull cinc realitats que necessiten ser transformades o acollides, però ho fa reivindicant la necessitat de desplaçar la desconfiança i la indiferència per l’afecte i la cura de les nostres relacions i vides quotidianes. 

Girona concreta el seu compromís amb les famílies

(Bisbat de Girona) Formació, orientació, assessorament i assistència són els quatre eixos del nou Centre d'Orientació Familiar (COF) del bisbat de Girona. Aquest dissabte el casal Bisbe Cartañà de Girona va acollir la presentació d'aquest servei. Es tracta d'una concreció més del treball eclesial del sínode sobre la Família, impulsat pel papa Francesc, i que també s'ha inspirat en iniciatives similars d'altres diòcesis.

Santa Teresa balla

(Obra Social "la Caixa”) Aquest dissabte arrenca la gira de l’espectacle de dansa Teresa (Ora al alma), amb motiu del Vè Centenari del Naixement de Santa Teresa de Jesús. Es tracta d’una obra inspirada en els diferents estats de l’oració teresiana que la mateixa santa Teresa explica en la seva autobiografia, El libro de la vida. L'espectacle arribarà a Barcelona a finals d’any.

panoràmica

Veure la fe