Vés al contingut

notícies relacionades

El discerniment, pilar central del nou pla estratègic d’IQS

(IQS) L'equip directiu de l'Institut Químic de Sarrià (IQS) ha realitzat una formació sobre 'Discerniment Comunitari Apostòlic' a càrrec de Xavier Casanovas, membre de la Càtedra d'Ètica i Pensament Cristià. Casanovas ha guiat el grup en els detalls de la presa de decisions d'acord amb la metodologia ignasiana. 

És legítima la resposta armada davant la invasió d’Ucraïna?

(CR) Els països europeus han d’enviar armament a Ucraïna per acabar amb el conflicte? Hi ha alternatives a la violència? Què hi diu el magisteri de l’Església? La guerra genera molts interrogants. I des de la Càtedra d’Ètica i Pensament Cristià de l’Institut Químic de Sarrià n’han volgut parlar. 

L’Escola Cristiana renova la formació en pastoral educativa

(Laura Mor –CR) Volen “despertar l’apetència”, fer venir ganes als docents perquè s’obrin a l’experiència de la fe. Així ha presentat la Fundació Escola Cristiana aquest dimarts al vespre el Certificat de Competència en Pastoral Educativa que engegarà el curs vinent.

Albert Florensa: “El diàleg fe i ciència ja no és problemàtic”

(Laura Mor –CR) Són camps diferents i autònoms. Però ciència i fe “han de mantenir el diàleg perquè és enriquidor per les dues bandes, que s'il·luminen mútuament”. Així ho defensa Albert Florensa, que és membre de la Càtedra d'Ètica i de Pensament Cristià de l'Institut Químic de Sarrià (IQS).

panoràmica

Veure la fe

podcasts