Vés al contingut

notícies relacionades

iqs-2023-02-23-Catedra-Etica-002

La tecnoètica, línia de treball a IQS

IQS | 'Alliberar-nos del mòbil: de la incapacitat a la possibilitat de la ressonància' ha estat el títol de la conferència en línia impartida pel professor Xavier Casanovas, de la Càtedra d'Ètica i Pensament Cristià d'IQS. Una xerrada que han seguit més de 100 persones i que continua amb la feina d'estudi i difusió dels problemes ètics inherents a la tecnologia, amb més d'una dècada de trajectòria, en el marc de la Càtedra d'Ètica i Pensament Cristià d'IQS. 

iqs-2024-01-09-simposi-diners-habitatge-treball-040

L'IQS planteja iniciatives monetàries per “un futur més sostenible”

IQS | La Càtedra d'Ètica i Pensament Cristià de l'Institut Químic de Sarrià (IQS) ha organitzat el XXV Simposi IQS sota el lema 'Diners, habitatge i treball: els límits del mercat'. Durant la jornada s'han treballat els conceptes de terra, diners i treball com a elements essencials per una vida digna. També s'ha explorat propostes monetàries "per un futur més sostenible".

iqs-flavio-comim

Flavio Comim, nou degà d'IQS School of Management

IQS | El responsable de la Càtedra d'Ètica i Pensament Cristià de l'Institut Químic de Sarrià (IQS), Flavio Comim, ha estat nomenat nou degà de l'IQS School of Management. Amb el nou càrrec, pren el relleu de Carlos Moslares, qui ha ocupat el càrrec des del setembre de 2015 fins aquest dimarts, complint amb el que marca el reglament d'IQS. 

El discerniment, pilar central del nou pla estratègic d’IQS

(IQS) L'equip directiu de l'Institut Químic de Sarrià (IQS) ha realitzat una formació sobre 'Discerniment Comunitari Apostòlic' a càrrec de Xavier Casanovas, membre de la Càtedra d'Ètica i Pensament Cristià. Casanovas ha guiat el grup en els detalls de la presa de decisions d'acord amb la metodologia ignasiana.

És legítima la resposta armada davant la invasió d’Ucraïna?

(CR) Els països europeus han d’enviar armament a Ucraïna per acabar amb el conflicte? Hi ha alternatives a la violència? Què hi diu el magisteri de l’Església? La guerra genera molts interrogants. I des de la Càtedra d’Ètica i Pensament Cristià de l’Institut Químic de Sarrià n’han volgut parlar.

panoràmica

Veure la fe

podcasts