Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Arrels Sant Ignasi) Aquest dilluns s'ha signat el conveni de col·laboració entre Arrels Sant Ignasi i la Fundació Bancària “La Caixa”, arran de la presentació per part d’Arrels Sant Ignasi a la Convocatòria de Lluita contra la pobresa infantil i exclusió social 2018 de concessió d’ajuts. L'ajut està destinat a projectes que afavoreixen la promoció, el desenvolupament integral i la igualtat d’oportunitats de les persones en situació de pobresa i vulnerabilitat social que publica cada any l'entitat bancària.

“La Caixa” ha resolt col·laborar amb 18.000 € en el projecte 'Acompanyem a la Inclusió' presentat per Arrels Sant Ignasi. Un projecte que pretén realitzar una acollida que fomenta la creació del vincle positiu amb la persona atesa, alhora que intenta acompanyar i donar resposta a les necessitats sentides i expressades per la persona que es troba en situació de sense llar o en una situació de molta vulnerabilitat i carència personal, social o laboral.

Amb aquest ajut la persona podrà ser acompanyada en el seu creixement personal i en el camí cap a la inclusió social. Arrels Sant Ignasi atén les persones sense llars, les persones que pateixen addiccions, les que tenen importants carències socials, laborals, familiars o sanitàries.

L'entitat, vinculada a la Companyia de Jesús, ha acollit directament durant el 2017 més de mil tres-centes persones, arribant a superar els quatre mil beneficiaris, dels quals més d'un miler no tenien cap ingrés.