Vés al contingut

notícies relacionades

‘Fratelli Tutti’, el compendi del món que voldria Francesc

(CR) Per saber què pensa el papa Francesc dels principals temes de la doctrina social de l’Església, les relacions internacional, la justícia social, la immigració, la resolució de conflictes, la gestió política... cal llegir ‘Fratelli Tutti’. Francesc ha signat la nova encíclica aquest dissabte sobre la tomba de Sant Francesc a Assís. El text íntegre s’ha fet públic aquest diumenge.

Conveni de col·laboració entre Arrels Sant Ignasi i la Fundació “La Caixa”

(Arrels Sant Ignasi) Aquest dilluns s'ha signat el conveni de col·laboració entre Arrels Sant Ignasi i la Fundació Bancària “La Caixa”, arran de la presentació per part d’Arrels Sant Ignasi a la Convocatòria de Lluita contra la pobresa infantil i exclusió social 2018 de concessió d’ajuts. L'ajut està destinat a projectes que afavoreixen la promoció, el desenvolupament integral i la igualtat d’oportunitats de les persones en situació de pobresa i vulnerabilitat social que publica cada any l'entitat bancària.

El bisbat de Lleida i Sant Joan de Déu impulsen una residència per a 30 persones amb trastorn de salut mental

(Bisbat de Lleida) El bisbat de Lleida i Sant Joan de Déu Terres de Lleida, entitat que integra el Centre Sant Joan de Déu d'Almacelles i el futur nou Hospital de Salut Mental de la capital del Segrià, han establert les bases per a la futura llar-residència. L'equipament, amb una capacitat de 30 places, prestarà atenció social i sanitària a persones amb trastorns de salut mental.

L'Ateneu Sant Pacià i la UB signen una històrica col·laboració

(Ateneu Sant Pacià) El rector de l’Ateneu Universitari Sant Pacià, Armand Puig –en representació del Gran Canceller de l’Ateneu i Arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella–, i el rector de la Universitat de Barcelona, Dídac Ramírez, han signat un conveni de col·laboració “per promoure i fomentar activitats acadèmiques conjuntes”.

Els maristes cedeixen un pis per acollir mares joves en risc d'exclusió

(Maristes) Els germans maristes i la Fundació Maria Raventós han firmat un acord de col·laboració perquè els maristes els cedeixen un pis destinat a acollir mares joves amb fills a càrrec seu i en situació de risc d’exclusió social. Tant des dels maristes com des de la Fundació Maria Raventós s’ha expressat la satisfacció per aquesta col·laboració i les dues entitats han remarcat la seva voluntat de continuar treballant en favor de les persones més desafavorides.

Veure la fe