Vés al contingut

notícies relacionades

caritas-vic-caritas-aprovats

Les Càritas de Vic aproven els pressupostos del 2024

BISBAT DE VIC | L'Assemblea de les Càritas de la diòcesi de Vic, que s'ha dut a terme a les instal·lacions del Seminari de Vic, ha comptat amb la presència dels representants de les Càritas que conformen la diòcesi.

troballes Lleida

L'empresa d'inserció de Càritas Lleida recull 650 tones de tèxtil a les comarques de la diòcesi

BISBAT DE LLEIDA | Troballes, l’empresa d’inserció de Càritas diocesana de Lleida, ha recollit l’any 2023 un total de 643.633 kg de tèxtil entre diverses de les comarques que formen part de la Diòcesi de Lleida. Després de passar per un procés de comprovació i adequació, part d’aquest roba acabarà a les tres botigues Moda Re- que l’entitat disposa a la capital de Ponent.

30-anys-acollida-centre-vilafranca

Càritas Sant Feliu celebra els 30 anys del Centre d’Acollida Abraham per a persones sense llar

CÀRITAS SANT FELIU | El Centre d’Acollida Abraham per a persones sense llar de Càritas interparroquial de Vilafranca del Penedès celebra 30 anys. Coincidint aquesta mateixa setmana amb el dia de les persones sense llar, que s'ha celebrat el diumenge 29 d’octubre, s’ha realitzat al Claustre de la capella de Sant Francesc, una taula rodona per sensibilitzar i fer visible la realitat de les persones sense llar.

girona-botiga-moda-re-caritas

Càritas Girona obre una nova botiga de Moda Re-

BISBAT DE GIRONA | La ciutat de Girona ja compta amb la botiga Moda Re, una iniciativa de Càritas Diocesana de Girona, l'empresa d'inserció ECOSOL i la cooperativa Avancem Santa Clara. Es tracta d'una iniciativa basada en el consum responsable, la cura del planeta i la generació de llocs de treball per a persones en situació de vulnerabilitat, a través de la gestió de la roba de segona mà.

càritas

Càritas demana millorar el sistema d’asil a Europa

CÀRITAS | "Ja han mort 1000 persones al Mar Mediterrani el 2023". La situació és crítica i amb motiu del Dia Mundial del Refugiat, Càritas Espanyola se suma a la crida de Càritas Europa de garantir l’accés a la protecció dels refugiats a través d’una millora del sistema d’asil, que situï els drets de les persones al centre.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe