Vés al contingut

notícies relacionades

Ramon Bosch, nou delegat de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat

(Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat) Aquest 16 de Juliol, festivitat de la Mare de Déu del Carme, Agustí Cortés bisbe de Sant Feliu de Llobregat ha fet públics els nous nomenaments en que ha designat Ramon Bosch com a delegat episcopal de Càritas Diocesana.

Càritas Terrassa s’estrena a les xarxes socials

(Càritas Terrassa) Càritas Diocesana de Terrassa s’estrena a les xarxes socials. Per ara, l'entitat serà a Facebook i Twitter. Amb aquesta aposta es busca una comunicació més àgil i propera que serveixi per establir ponts amb les persones i per difondre la feina de Càritas.  

Càritas Barcelona: “Hem entrat en una crisi social en què els immigrants tenen un pitjor panorama de feina”

(Càritas Barcelona) L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat que reforçarà el circuit d’empadronament a persones sense domicili fixe i a aquells més vulnerables. Elisabet Ureña, jurista del servei de migració de Càritas Barcelona, fa el contrapunt i recorda que moltes de les 67 propostes que el Consell Municipal d’Immigració va recollir l’any 2014 encara estan pendents de posar-se en pràc

Neix l'Observatori de la Realitat Social de Càritas Terrassa

(Càritas Terrassa) Aquest dijous, Càritas Diocesana de Terrassa, a la seva seu de Sabadell, ha presentat públicament l’Observatori de la Realitat Social. És el primer d’aquestes característiques a les Càritas Catalanes i vol oferir una altra mirada sobre la realitat de la pobresa i l'exclusió social.

“La dignitat de les persones sense llar està lligada a la nostra”

(Bisbat de Lleida) Aquest dilluns Càritas Diocesana de Lleida i Arrels Sant Ignasi han presentat en roda de premsa la campanya de les persones en situació de sense llar 2016 'Fes-me visible. Per dignitat. Cap persona sense llar'. La campanya, que tindrà ressò a la resta del territori, vol fer visible aquesta realitat i generar compromís social.

“Si no fos per Càritas i per tot l’esforç que he fet, no estaria viva”

(Càritas Barcelona) Gairebé 3.000 persones dormen al carrer cada nit. El Juan i la Marisa ho van viure en primera persona i, ara que ja han pogut sortir-se’n, han fet reflexionar als voluntaris de Càritas sobre la pèrdua de dignitat en una nova sessió del 'Cicle de Reflexions entorn del Voluntariat'.

Càritas Barcelona defensa que no existeixen els descartats en l’àmbit laboral

(Càritas Barcelona) Membres de 15 parròquies de l’arxidiòcesi de Barcelona han volgut conèixer el projecte Feina amb Cor. S’han traslladat fins al Centre de la Barceloneta per veure les instal·lacions, esbrinar com treballen i quines són les dades d’èxit del projecte. De totes les persones que han participat, a l’any següent un 69% tenen treball.

Declaració de Nova York sobre refugiats: bona intenció, poca concreció

(Càritas Barcelona) La 71a reunió de l’Assemblea General de les Nacions Unides es concebia com “una oportunitat històrica per enfortir la resposta internacional envers la migració i per crear un sistema capaç de protegir els drets i respondre a les necessitats dels grans moviments de refugiats i migrants”. Així d’esperançadora es mostrava Càritas Internacional davant la primera cimera d’alt nivell de l’ONU dedicada a refugiats i migrants, que va tenir lloc aquest dilluns a Nova York.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe