Vés al contingut
El Viacrucis és una pregària que ens aboca a observar el camí que va fer Jesús fins a la seva mort i resurrecció. Una de les imatges que més fàcilment ens ve al cap de Jesús és la seva mort en creu, per què va arribar fins aquí? Per què no s’hi va rebotar? Què va passar? Fa molts segles que els cristians, a través de rumiar les escenes del viacrucis, hem descobert la força de Jesús i el seu projecte de vida. I no sols això, el viacrucis, d’una manera admirable, també ens fa de mirall de les coses d’avui. Per tant, el viacrucis mai s’ha vist com una pràctica de pietat antiga, tot el contrari, sempre ens mostra punts de referència nous a problemes i reptes d’avui i de sempre.
 
Et proposem un model de viacrucis jove per aquesta Quaresma amb una proposta de treball previ amb l’anunci de l’escena, una imatge representativa, un fragment de l’Escriptura, un comentari d’un prevere que l'ha preparat, Mn. Antoni Pérez de Mendiguren i un altre espai per a escriure-hi la pròpia reflexió.
 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.