Vés al contingut
Catalunya Religió dv. 9/10/2015

(Vedruna) Prop d'un centenar de mestres i professors de Vedruna Catalunya han participat en el XV Recés sota el lema Saber parlar al cor, saber escoltar que ha tingut lloc dissabte 3 d'octubre al monestir de Sant Benet de Montserrat, un entorn d’una gran bellesa natural i en el si d’una comunitat religiosa que és també un referent al nostre país i amb la qual l’escola Vedruna hi té un fort lligam afectiu.

El tradicional Recés -organitzat per l'Equip de Pastoral- es va iniciar amb l’acollida de la germana Concepció Badia i seguit d'un esmorzar. La germana Regina Governa els va reunir a la bella església del monestir i els va parlar sobre el que a ella "l’ajuda a tirar endavant cada dia" com a persona i com a religiosa. Després, va explicar breument la història del monestir i el dia a dia de la comunitat monàstica. Posteriorment els participants van tenir ocasió de passar per la botiga de ceràmica.

A la segona part del matí els va acompanyar Josep M Nonay, membre de l’equip de pastoral de la Companyia de Maria. Va fer reflexió i dinàmiques a l’entorn de l'objectiu triennal de Vedruna Catalunya: Ser per comunicar. Finalment es va participar en la pregària monàstica del migdia. Un matí per viure i conviure en clau Vedruna, "per fer espai al cor" i permetre la trobada amb un mateix, i amb els altres companys de camí.

El Recés ha esdevingut, amb el pas dels anys, una nova oportunitat per fer xarxa entre les escoles Vedruna de Catalunya.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.