Vés al contingut

notícies relacionades

Els directors generals de Vedruna Catalunya visiten Finlàndia

(Vedruna) En una societat en constant canvi, és necessari observar l’entorn i estar al dia de les noves tendències a nivell pedagògic. Repensar l’educació i plantejar el futur de les escoles ha estat i és un dels objectius de Vedruna Catalunya. És per això que els Directors Generals de les 36 escoles Vedruna de Catalunya i la coordinadora de Vedruna Catalunya, entre el 12 i el 16 d’abril, han viatjat a Finlàndia (a la ciutat de Turku) per conèixer el sistema educatiu per excel·lència i analitzar en quins aspectes es poden fer aportacions a les escoles Vedruna.

El professorat de Vedruna Catalunya participa d'un recés a Sant Benet de Montserrat

(Vedruna) Prop d'un centenar de mestres i professors de Vedruna Catalunya han participat en el XV Recés sota el lema Saber parlar al cor, saber escoltar que ha tingut lloc dissabte 3 d'octubre al monestir de Sant Benet de Montserrat, un entorn d’una gran bellesa natural i en el si d’una comunitat religiosa que és també un referent al nostre país i amb la qual l’escola Vedruna hi té un fort lligam afectiu.

Vedruna demana la complicitat de les famílies en el seu projecte educatiu

(Vedruna) Aquest dissabte entorn de dues-centes cinquanta persones van participar a Vic a la primera trobada de representants d’AMPA i membres dels Consells Escolar de les 36 escoles Vedruna de Catalunya. La trobada va servir per subratllar el paper de les famílies a l'hora d'afrontar els reptes de futur del projecte educatiu que identifica aquesta xarxa d'escoles.

Escola Vedruna: "Hem de crear xarxes que donin sentit al nostre projecte"

(Laura Mor –CR/ Girona) La institució Vedruna mostra signes de vitalitat i afermament a Catalunya. Aquest dimarts l'auditori del parc de la Devesa de Girona ha acollit 1.400 mestres en la tercera formació conjunta dels claustres de les 36 escoles que la congregació té a casa nostra. La jornada ha tancat el treball formatiu que els educadors van iniciar al gener i que ha confrontat el projecte educatiu Vedruna amb els reptes pedagògics de la Catalunya del segle XXI.

Veure la fe