Vés al contingut

notícies relacionades

Immersió ignasiana: el fer no pot suplantar el ser

(Jesuïtes) Després d’un mes i mig d’experiència, els participants del curs internacional d’immersió ignasiana d’aquest 2021 han recollit per escrit el pòsit d’aquesta experiència compartida.

Creix l'interès dels grups religiosos per fer trobades en cases de colònies

(Fundació Pere Tarrés) Entorns naturals amb el silenci de la muntanya i els arbres, allunyats del bullici de les persones o el remor de les ciutats. Aquest és un dels elements més valorats pels grups religiosos quan fan retirs espirituals i, precisament, troben aquest ambient en les cases colònies de la Fundació Pere Tarrés.

Gemma Polo: “El pelegrí no va d’excursió, té una intenció del cor”

(Josep Gordi –CR/Camallera) Nova conversa de la col·lecció Natura Sagrada. Gemma Polo va néixer a la ciutat de Barcelona i des de ben petita la natura i l’espiritualitat han estat dos eixos bàsics de la seva trajectòria. Ha perseguit, al llarg de molts anys, unir aquests dos pilars i trobar el seu lloc en el món.

Un jove es confirma a La Roca: “Dono gràcies a Déu d'estar a la presó”

(Laura Mor –CR) El Centre Penitenciari de Joves de la Roca del Vallès té un nou intern confirmat. Després de tot un curs de catequesi, en una cerimònia senzilla, amb l'equip de pastoral del centre i els seus companys de presó, el jove brasiler Paulo va dir sí a Déu. El gest ha estat possible gràcies al treball invisible del voluntariat de presons i del servei que coordina la pastoral penitenciària.

Els jesuïtes proposen un recés d'Advent basat en les Antífones

(Jesuïtes) Els cristians són a la tercera setmana d'Advent. Un temps que assenyala el període previ al Nadal i que serveix per cultivar allò que sovint queda ofegat enmig de les ansietats del dia a dia. Per ajudar-hi, els Jesuïtes de Catalunya ofereixen activitats, propostes i recursos per viure amb més profunditat aquests dies. Entre d'altres opcions, un recés virtual que enguany s'inspira en les Antífones.

Montserrat convida els joves a fer una parada

(Abadia de Montserrat) El proper dissabte 17 de desembre el Monestir de Montserrat convida nois i noies de 20 a 35 anys a viure un dia de recés per preparar el temps d’Advent.

panoràmica

Veure la fe