Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Fundació Blanquerna) Aquest dissabte la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna  organitza una jornada sobre el dol i la mort en el context educatiu. La jornada tindrà lloc a l'Auditori Cardenal Jubany de la Facultat  i serà inaugurat per Carme Ortoll, directora general d'Educació Infantil i Primària de la Generalitat de Catalunya.

La jornada pretén donar a conèixer el camí recorregut durant els darrers 20 anys, el que s’està fent ara i la voluntat de continuar mostrant la necessitat de fer pedagogia de les pèrdues, la mort i el dol. El context educatiu de la jornada fa referència als centres i també a altres espais relacionats amb l’educació d’infants i adolescents de Catalunya i d’altres llocs de l’Estat i Portugal que s’interessin pel tema.

La jornada s'adreça a mestres, professorat de secundària i FP, professorat universitari, pedagogs, psicopedagogs, psicòlegs, estudiants de magisteri, Psicologia, Humanitats, Filosofia de l’Educació i FP de l’àmbit sanitari així com també a tècnics del Departament d’Ensenyament, CRP, AMPA, i EAPs, membres de col·legis professionals i en general a qualsevol membre adscrit a entitats i associacions interessades.

Aquí es pot consultar el programa complet de la jornada.  L'assistència és gratuïta però cal inscriure's prèviament.