Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(ClaretiansL'Editorial Claret acaba d'incorporar al seu catàleg de fons dues novetats infantils: Babuixka: un conte clàssic de Nadal i Un missatge urgent: SOS. Són dos contes que relaten històries amb valors i que tenen un rerefons amb sentiment per fer pensar als més petits.

Teresa Campos, ha estat l'encarregada de signar com a il·lustradora i autora aquests dos llibres infantils. Ha treballat en nombrosos projectes del món editorial infantil, així com també en publicacions per empreses i en produccions d’Apps pel sector digital. Ara publica amb l'Editorial Claret aquests dos àlbums.

En el cas de Babuixka: un conte clàssic de Nadal, el llibre relata la fantàstica història d’una velleta menuda, rodanxona i tendra, de nom Babuixka. Per altra banda, Un missatge urgent: SOS narra el moment en què el President dels Estats Units d’Amèrica proposà a un Gran Cap indi, el Cabdill Seattle, que li vengués les seves terres i que anés a viure a una reserva. Els indis, això, no ho comprengueren. Per a ells, la terra era sagrada i no es podia posseir, com tampoc es podia ser amo del cel, ni de la frescor de l’aire, ni de la lluentor de l’aigua. El Cabdill Seattle respongué al President dels Estats Units d’Amèrica amb un savi i cèlebre discurs. Un missatge urgent i actual: hi ha una sola Terra, i entre tots cal respectar-la i estimar-la.

Tots dos contes són també en castellà: Babushka i Un mensaje urgente: SOS.