Vés al contingut

notícies relacionades

“Petit Fragmenta vol ajudar els nens a fer-se preguntes”

(Laura Mor –CR) Sempre s'ha adreçat als adults, però aquest curs Fragmenta ha emprès una nova aventura editorial. Es tracta de la col·lecció Petit Fragmenta, dirigida per Inês Castel-Branco, que ja té tres títols al mercat i que proposa als més menuts “materials que ajudin a la recerca de sentit”. Per primer cop, publiquen simultàniament en català, castellà i portuguès.

Claret per Sant Jordi: trobar el millor llibre per a la millor persona

(Laura Mor –CR) "Poder trobar el millor llibre per poder-lo regalar a la millor persona". És l'oportunitat que ofereix enguany la Llibreria Claret per la diada de Sant Jordi. Amb aquesta voluntat de prescripció, els llibreters d'arreu del país exposaran dijous en botigues i parades el seu particular catàleg. Des de CatalunyaReligió.cat hem demanat a Claret, llibreria especialitzada en religió i humanitats, que recomani alguns títols als nostres lectors.

Recomanacions de Sant Jordi a la llibreria Claret

(Glòria Barrete –CR) S'acosta Sant Jordi, dia de roses i llibres, dia de la commemoració de la mort del Sant i festa per la cultura a través de l'obsequi de llibres. CatalunyaReligió ha volgut oferir als lectors unes recomanacions de llibres de la mà de la llibreria Claret, que a través de l'Elisabet García, ens ofereix una sel·lecció de títols dividits en quatre blocs: els llibres de temàtica religiosa, llibres d'humanitats, novel·les, llibres infantils i, per últim, juvenils.  

panoràmica

Veure la fe