Vés al contingut
Catalunya Religió

(Claretians) Vic acollirà el XXIIè Capítol Provincial dels claretians del 24 al 30 de gener de 2016. La celebració coincidirà amb el final de l’Any de la Vida Consagrada, la celebració dels 50 anys de la clausura del Concili Vaticà II i l’inici de l’Any Sant de la Misericòrdia. El capítol tindrà molt en compte el document del Capítol General acabat recentment i d’altres documents del Papa com 'Evangelii Gaudium' i 'Laudato Si''.

El capítol provincial se celebra ordinàriament cada sis anys i la seva tasca és avaluar la realització dels objectius marcats pel capítol anterior, fixar el pla per al període següent, d’acord amb les directrius marcades pel Capítol General, i elegir el govern provincial –encapçalat en aquests moments pel pare Màxim Muñoz.

El superior general –des de setembre, el pare Mathew Vattamattan– o un delegat seu presideix el capítol, que és constituït pel govern provincial, els superiors de cada comunitat i d’altres membres elegits pel conjunt de la província.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.