Vés al contingut

notícies relacionades

escola-pia-capitol-provincial-00

L'Escola Pia comença un nou Capítol Provincial

ESCOLA PIA | Període d'avaluació, de posada en comú i de mirar el futur per l'Escola Pia. Aquest dijous ha començat el Capítol Provincial que s'allargarà fins al dissabte 1 d'abril. Durant aquestes jornades, s'avaluen els objectius del Capítol anterior, el del 2019, i s'aproven les noves línies a treballar. Un dels moments més importants, serà dissabte 25 de març quan s'escollirà el provincial i els seus assistents. Els escollits lideraran, conjuntament, l'Escola Pia de Catalunya durant el proper quadrienni.
escola-pia-capitol-març

L'Escola Pia celebrarà un nou Capítol Provincial el mes de març

ESCOLA PIA | El principal òrgan de decisió de la província de l'Escola Pia de Catalunya es reunirà del 23 de març a l'1 d'abril a l'Escola Pia de Sarrià. Durant els dies que dura el Capítol Provincial de l'orde, els escolapis i els laics faran revisió de les polítiques treballades en els darrers quatre anys i es faran propostes que marcaran les línies de treball per als pròxims quatre anys.
provincial-sanctus-paulus

Juan Martín Askaiturrieta, nou provincial dels claretians de Sant Pau

Claretians | Juan Martín Askaiturrieta Ezkurdia ha estat elegit nou superior de la província dels missioners claretians de Sant Pau, que integra Catalunya, Euskal Herria, França i Itàlia. L'elecció ha tingut lloc aquest divendres en el marc de la celebració del I Capítol Provincial de Sant Pau que s'allargarà fins al pròxim 8 d'agost. Askaiturrieta succeeix al claretià Ricard Costa-Jussà, provincial des de la creació de la província de Sant Pau. 
claretians

El primer capítol de la província claretiana de Sant Pau se celebrarà a Vic de l’1 al 8 d’agost

Claretians | El primer capítol provincial dels missioners claretians de Sant Pau se celebrarà, finalment, de l’1 al 8 d’agost. La trobada claretiana tindrà lloc a la Casa d’Espiritualitat i Casa Mare de Vic i arriba després que el desembre passat s’hagués de cancel·lar a causa de la pandèmia de la covid-19. Aquest ajornament s’ha viscut com una oportunitat per tenir “més espais de diàleg i de coneixença dels claretians de la província”, segons ha explicat el superior provincial, Ricard Costa-Jussà. 

Maristes celebren capítol provincial del 4 al 7 de juliol

(Maristes) El dilluns 4 de juliol arrenca a Notre Dame de l’Hermitage, a França, el VII Capítol provincial de la Província L’Hermitage. Un capítol, d’acord amb les Constitucions maristes, “és una assemblea representativa de tota la Província i expressa la participació de tots els Germans en el Govern. Es reuneix per a la presa de possessió del Provincial. El convoca i presideix el Provincial. Constitueix l’autoritat extraordinària de la Província”.

La Companyia de Maria unifica Europa amb la nova província del Mediterrani

(Companyia de Maria) Aquest 31 de juliol, coincidint amb la festivitat de Sant Ignasi, la Companyia de Maria unificarà les províncies actuals d'Espanya i Europa amb la nova província del Mediterrani. Una decisió que acaba amb un procés de reflexió i discerniment de la Companyia de Maria iniciat el novembre del 2021. La seu de la nova província serà a Madrid. 

panoràmica

Veure la fe