Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

(CR) Nova versió de CatalunyaReligió.cat. Aquest dilluns estrenem una nova visualització de la web. Coindicint amb el 5è aniversari hem fet una revisió de la manera de presentar els continguts que estrenem avui i que les properes setmanes acabarem de completar. Sempre cal millorar i innovar. Però no canviem, perquè pensem que continua vigent el propòsit inicial del projecte: sempre sumar.

Presentem la nova web coincidint amb la Candelera. Un dia de tradicions i de celebració litúrgica, però també significatiu per CatalunyaReligió.cat per ser el dia de la Vida Consagrada. Un dia per felicitar i agrair el testimoni dels religiosos i les religioses. Pel que fan, i sobretot pel que són: una proposta de vida radical. I un agraïment perquè, amb altres institucions, les comunitats de religiosos de Catalunya són els qui des del primer dia han cregut més en CatalunyaReligió.cat.

La vitalitat de vida religiosa és una de les riqueses de l'Església catalana que hem mostrat durant aquests cinc primers anys. Respon al propòsit inicial de CatalunyaReligió "visualitzar la rellevància del fet religiós dins d’una societat democràtica i plural" que amb "els seus criteris i valors també fa una aportació positiva al conjunt de la ciutadania". Una visió que s'arrela en les arrels cristianes de Catalunya i en una decisiva adhesió al Concili Vaticà II; un cristianisme obert i dialogant. En això, CatalunyaReligió.cat no canvia.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.