Vés al contingut

notícies relacionades

5 anys de papa Francesc, també amb els joves

(CR) 13 de març de 2013. Milions de persones a través de pantalles de televisió, d'ordinadors, de mòbils o per les ones de les ràdios tenien la vista i l'orella posada al Vaticà. Fumata blanca anunciaven els corresponsals, Habemus Papam, i va començar el pontificat del papa Francesc, avui fa cinc anys.

Reinicieu CatalunyaReligió.cat

Què en penseu de CatalunyaReligió.cat? Si teniu coses a dir per millorar i fer més vostre el portal us convidem a contestar aquesta breu enquesta. Són menys de 5 minuts.

CatalunyaReligió.cat no canvia

(CR) Nova versió de CatalunyaReligió.cat. Aquest dilluns estrenem una nova visualització de la web. Coindicint amb el 5è aniversari hem fet una revisió de la manera de presentar els continguts que estrenem avui i que les properes setmanes acabarem de completar. Sempre cal millorar i innovar. Però no canviem, perquè pensem que continua vigent el propòsit inicial del projecte: sempre sumar.

CatalunyaReligió.cat: tot sobre els cinc anys

CatalunyaReligió.cat hem fet 5 anys. I el dilluns 20 d’octubre es va celebrar a l’Església de Santa Madrona l’acte central de l'aniversari. Aquí podeu trobar diversos continguts de la celebració i un recull del que hem volgut aportar en aquests cinc anys:

Religió i mitjans de comunicació, una relació resolta?

(CR) Mireia Prats de TV3, Paco Niebla de l’Agència Efe, Albert Sáez de El Periódico, Miriam Díez de l’Observatori Blanquerna, i Enric Juliana de La Vanguardia. Cinc periodistes que en el seu exercici es topen amb el tema religiós. Als cinc els hem demanat com veuen aquesta relació, parlant amb els periodistes que tracten aquests temes en els mitjans generalistes, tant els que provenen de l’àmbit religiós com els que no.

Així funciona Santa Madrona. Totes les imatges dels 5 anys de CatalunyaReligió.cat

(CR) L’acte de celebració dels cinc anys de CatalunyaReligió.cat també va ser un espai de provar per primera vegada el funcionament del nou espai de la parròquia de Santa Madrona de Barcelona poc abans que s’inauguri. Un espai multifuncional que permet realitzar tot tipus d’actes i trobades a la “catedral” del Poble Sec.

Veniu a celebrar els 5 anys de CatalunyaReligió.cat

(CR) CatalunyaReligió ha arribat als cinc anys i ho celebrem. Volem fer-ho amb els col·laboradors, amb els amics, amb els qui ens han donat suport durant aquests cinc anys. I volem fer-ho amb els lectors.

Comencem el curs i celebrem cinc anys

“La identitat catalana s’aixeca des de les seves arrels cristianes, i des d’aquest arrelament avui acull altres confessions i conviu amb altres conviccions ètiques i humanistes. En la configuració com a país és de justícia reconèixer el paper determinant l’Església catòlica, una Església catalana que avui conserva dues actituds determinants: la decisiva adhesió a la renovació del Concili Vaticà II i a un cristianisme obert i dialogant, viscut entre la gent; i la identificació amb la cultura i llengua catalana com a expressió de la identitat pròpia de Catalunya.

Veure la fe