Vés al contingut
Catalunya Religió

(Salesians) La tasca educativa i pastoral en l’àmbit escolar planteja nous reptes i necessitats a les quals s’ha de respondre. S’ha d’actualitzar la proposta educativa i pastoral concreta que permeti ser fidels a la missió envers els destinataris: l’alumnat.

Amb aquesta voluntat, les AMPA salesians s’han trobat aquest dissabte a Sant Vicenç dels Horts per compartir les claus del procés de renovació pedagògica de les escoles salesianes de la Inspectoria Maria Auxiliadora.

El punt de partida de la reunió, a la que han assistit representants d’AMPA d’Horta, Mataró, Rocafort, Sabadell, Sant Boi de Llobregat, Terrassa i Sant Vicenç dels Horts, ha estat reflexionar sobre la finalitat educativa que es persegueix en el desenvolupament dels alumnes, a la llum de la realitat social i econòmica actual. “Volem que les nostres escoles contribueixin decididament a fer créixer les competències i els valors que permetin als nostres destinataris ser un bons cristians i honrats ciutadans.

Els quatre reptes que es plantegen passen per conèixer els continguts principals del document marc sobre la innovació, concretar els elements que configuren el perfil d’alumne que es vol educar a les escoles, ajudar a millorar la implicació de la família a l’escola, i proposar cada AMPA una o dues fites de millora.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.