Vés al contingut

notícies relacionades

Les famílies del Manyanet defensen “el bon clima de convivència” a l'escola

(CR) L’Associació de Mares i Pares de l’Escola Manyanet Sant Andreu ha fet públic un comunicat aquest divendres en què demanen ser “curosos, respectuosos i  prudents amb les manifestacions públiques” en relació a la investigació sobre el suïcidi d’una jove del centre. Expressen “consternació davant la pèrdua de l’alumna” i recorden que “els fets desencadenants d’aquest lamentable succés estan sent investigats”.

Xavier Melgarejo, premi al compromís educatiu

(CCAPAC/CR) Per “haver donat a conèixer a Catalunya el sistema educatiu de Finlàndia”, per la seva “aportació com a director del col·legi Claret de Barcelona”, per la seva “indestriable proximitat a l’escola cristiana” i per “l’honestedat i consens unànime que la seva persona ha suscitat en tots els àmbits educatius”.

Les AMPA cristianes: “No estem xuclant recursos de l'escola pública”

(Laura Mor –CR) El proper diumenge 2 d'abril les famílies de l'escola cristiana tenen una cita: la sisena trobada familiar que organitza la Confederació Cristiana d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes de Catalunya. El president d'aquesta xarxa, Josep M. Romagosa, defensa que “la col·laboració público-privada és un model d'èxit” i reivindica “el dret a decidir en relació a les famílies i en relació a l'escola”.

Les AMPA cristianes creen uns premis per reconèixer el compromís educatiu

(Escola Cristiana) Reconèixer persones o entitats que han contribuït “de manera decisiva i essencial” al desenvolupament, millora i creixement de les escoles, a la relació família-escola i al Servei d’Educació de Catalunya, tant des d’una vessant institucional com des d’una vessant pedagògica, ja sigui mitjançant accions generals i de gran impacte, com accions concretes.

Els alumnes del Claver de Lleida seran refugiats per un dia

(Laura Mor –CR) Festa de final de curs atípica. Divendres i dissabte els alumnes de secundària del Col·legi Claver - Raimat es posaran a la pell d'una família de refugiats. La proposta lúdica de l'AMPA de l'escola, que cada any organitza un 'Geocatxing-ESO', tindrà aquesta vegada una intenció social amb traces espirituals.

Pares i mares dels maristes: “Defensem la qualitat educativa i els valors de les escoles”

(CR) Els pares i mares de les escoles maristes, representades per les Ampes, han fet públic un nou comunicat per defensar  “la qualitat educativa i els valors de les escoles i centres Maristes del nostre país, així com la professionalitat, dedicació i compromís dels equips educatius dels diferents centres”. La nota “rebutja i condemna” qualsevol abús i lamenta que “s’hagi qüestionat la ferma actitud i el compromís de les escoles Maristes de Catalunya en la prevenció, denúncia i eradicació dels abusos als infants”.

"Volem renovar la confiança que hem dipositat com a mares i pares als maristes"

(Federació d’Associacions de Mares i Pares dels Col·legis Maristes de Catalunya) Aquesta setmana ha estat plena de notícies desoladores per totes les nostres Comunitats Educatives. Arrel de les diverses informacions que han estat publicades als mitjans volem expressar el més enèrgic rebuig als fets esdevinguts i la preocupació lògica que com a mares i pares ens embarga. Volem fer arribar, abans de tot un missatge d’afecte i suport a les famílies afectades i posar-nos a la seva disposició en aquest trist i difícil moment.

Veure la fe