Vés al contingut
Catalunya Religió

(Salesians/ CR) Les institucions educatives han donat un pas endavant, fa temps que somien un nou paradigma educatiu, que posi l'alumnat en el centre de la seva acció educativa sent fidels a l'objectiu iniciàtic de la seva institució. Els salesians s'hi sumen a la renovació pedagògica i ho fan amb un missatge engrescador del seu responsable de centres escolars, Carles Rubio.

"Els alumnes que heu tingut a les vostres aules aquest curs no són com els del curs passat, o com els de fa dos cursos, ni segurament com els que tindreu en cursos propers, canvien; els joves canvien, segueixen l'evolució dels seus temps", afirma Rubio. I com adaptar la proposta educativa de Don Bosco avui a les escoles? "Fer-nos la pregunta ja és començar un procés d'innovació", explica el responsable de centres educatius.

"No volem innovar perquè sigui una qüestió d'urgències, o de modes... Volem encetar un procés de transformació profunda de la nostra organització escolar, de la nostra acció educativa i de la nostra acció evangelitzadora". Però ho volen fer sense oblidar la identitat, "des d'allò que som i allò que volem ser, des del compartir el somni de Don Bosco, donant-li vigència al somni de transformar la societat, del jove i l'infant que tenim cada dia a les aules".

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.