Vés al contingut
Catalunya Religió dc. 2/07/2014

(Salesians) En les properes setmanes 18 voluntaris de VOLS realitzaran una experiència de voluntariat internacional en diferents països al Sud, amb l’objectiu de conèixer la realitat de primera mà i sensibilitzar a la tornada sobre la necessitat de canviar les regles del joc “Nord-Sud”, molt injustes.

El passat 14 de juny va tenir lloc la celebració de l’enviament dels voluntaris d’enguany. 
Primer es va realizar una reunió informativa amb les famílies, després la celebració a la parròquia Maria Auxiliadora de Sant Boi, presidida pel nou Inspector salesià Cristòbal López i es va finalitzar amb un pica-pica als porxos de l’escola.

L'Anna, en Carles i en Pedro ho faran a Mèxic, a dos projectes diferents; Tijuana i Huatabampo. La Raquel, que marxa avui mateix, i la Iolanda aniran a Tema, Ghana. L'Antonio i l'Estela a Mekanissa, Etiòpia, i en Josep a Kara, a Togo.

Un grup de set dones anirà a Ceuta durant quinze dies del mes d'agost, a recolzar de nou aquest any el projecte de la Fundación Elín de les Vedrunes amb les persones migrants.
Durant el mes de setembre tres persones iniciaran una aventura de llarga durada; la Marta, que anirà a Tema, Ghana, per un any, i la Júlia i el Vicenç, que aniran a Zway, a Etiòpia.
 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.