Vés al contingut

notícies relacionades

cat

'Fes amics!', el convit de Catalonia Sacra per aquest estiu

(Catalonia Sacra) Un estiu més, Catalonia Sacra torna a convidar a visitar el patrimoni cultural de l’Església durant els mesos més calorosos. Un cop superada l’etapa més dura de la pandèmia que ha limitat molt la interacció i la socialització, aquest 2022 l’anunciat escollit és 'Fes amics!'.

"El nostre país està a la cua de la música culta per a orgue"

(Eulàlia Tort CR) Amb l'arribada del bon temps, comença la temporada de festivals d'estiu a casa nostra. L'Abadia de Montserrat n'acull un que ja s'ha convertit en una cita imprescindible per als amants de la música d'orgue i que enguany celebra la seva quarta edició precedit per l'èxit de públic.

Colònies, casals, rutes i campaments mobilitzaran 20.000 infants i joves

(Fundació Pere Tarrés) L'escola ja s'ha acabat i aquest dissabte surt el primer autocar camí de les colònies. Dilluns, més de 500 infants comencen els casals d’estiu a la ciutat de Tarragona i, arreu del territori, dimarts començaran també les colònies i els casals d’estiu que la Fundació Pere Tarrés ha preparat juntament amb els seus centres d’esplai vinculats. Seran més de 20.000 infants i joves que participaran en 400 activitats d'estiu.

Tornen a Lleida els casals adreçats a infants en risc social

(Fundació Verge Blanca) Per tercer any consecutiu, la Fundació Verge Blanca engega la iniciativa de realitzar uns casals d’estiu per a infants i joves de la ciutat de Lleida en situació de risc d’exclusió social. Sota el títol “Vacances per créixer”, es pretén que aquest sigui un lloc on tots aquests infants puguin gaudir d’un espai de lleure de qualitat acompanyats de monitores i monitors amb àmplia experiència que els guiaran en el seu creixement personal.

panoràmica

Veure la fe