Vés al contingut

notícies relacionades

"No té sentit una congregació que no aposta decididament pels pobres"

(Glòria Barrete –CR) El proper dissabte 31 de gener la família salesiana celebra el dia del seu fundador, Sant Joan Bosco, Don Bosco, patró dels joves, dels mags, dels actors... Tota una vida dedicada a l'educació dels joves més desfavorits que avui dia adquireixen molts tipus de rostres: joves d'una Unitat d'Escolarització Compartida –UEC–, infants d'un Centre Obert, nois d'un Centre Residencial d'Atenció Educativa –CRAE–, alumnes de segona oportunitat en un PFI...

Lleida celebra el Bicentenari de Don Bosco

(Salesians) La Comunitat i Obra Salesiana de Lleida ha preparat una sèrie d’actes per commemorar a finals de gener el bicentenari del naixement de Don Bosco. Des del 28 al 31 de gener tindran lloc a Lleida activitats diverses com vetlles de pregària, xerrades, activitats infantils o una Eucaristia presidida pel bisbe de Lleida.

"L'eina més forta per combatre l'Ebola no són els diners, és l'esperança"

(CR/Salesians) Arran del primer contagi conegut del virus d'Ebola a Europa, la dinàmica informativa ha descuidat l'origen del brot, a l'Àfrica Occidental, on són ja prop de 7.200 les persones infectades. Fa només una setmana la missió salesiana a Sierra Leone obria la primera residència per acollir els orfes supervivents de l’Ebola a Monròvia, la capital de la veïna Libèria.

Les cases salesianes posen en marxa el Bicentenari de Don Bosco

(Carlos Martín –SalesiansComencen els actes d'inauguració del Bicentenari de Don Bosco a les presències salesianes de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora. Cada casa es prepara per viure aquest esdeveniment que culminarà el proper 16 d'agost de 2015, dia en què se celebren els 200 anys del seu naixement.

panoràmica

Veure la fe