Vés al contingut
Catalunya Religió dl. 20/06/2022
Galeria d'imatges

(Arquebisbat de Tarragona) La delegació diocesana per a l'educació i la cultura de l'arquebisbat de Tarragona ha impulsat un nou grup de pensadors i intel·lectuals cristians que es preveu que es trobin mensualment. Ha estat una iniciativa a petició de l'arquebisbe Joan Planellas que pretén formar un grup d'opinió pública amb presència als mitjans de comunicació i a les xarxes socials per a tractar i aprofundir en els temes d'Església. 

Maria Dolors Sardà, recentment nomenada delegada diocesana per a l’educació i la cultura, ha explicat que aquest conjunt de persones formen "un grup obert i lliure per a opinar sobre els temes que afecten l’Església de manera oberta, sense vergonya". En aquest sentit, assegura que el nou moviment arrenca amb "esperit constructiu per a debatre, reflexionar i fer-nos veure a l’esfera de l’opinió pública".

El nou grup s'ha formalitzat amb la primera trobada que ha tingut lloc aquest 9 de juny. La reunió ha comptat amb la participació d'una quinzena de persones entre periodistes, professors d'universitat, advocats o persones provinents de l'àmbit del comerç.

Durant aquest estiu s’aniran desenvolupant les temàtiques per tal que, el proper mes d’octubre, comencin les trobades mensuals, que tindran lloc cada primer divendres de mes a partir de les 20:00 h. L'arquebisbat de Tarragona demana que aquelles persones que estiguin interessades a formar part d'aquest grup ho facin saber a través d'un correu electrònic. 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.