Vés al contingut

notícies relacionades

Jordi Capdevila, nou delegat de mitjans del Bisbat de Lleida

(Bisbat de Lleida) El professor de Llengua Castellana, Literatura i Periodisme a Batxillerat del Col·legi Episcopal Mare de Déu de l’Acadèmia de Lleida Jordi Capdevila Mas ha estat nomenat nou delegat de Mitjans de Comunicació Social del Bisbat de Lleida.

Per una xarxa eclesial de mitjans de comunicació catalans

(Jordi Llisterri-CR) "L'Abadia de Montserrat, Catalunya Religió, l'Editorial Claret, Animaset, Ràdio Estel, Catalunya Cristiana... no ho podríem federar tot això?". Aquesta és la proposta que es va llançar aquest cap de setmana en el XIX Simposi de la Fundació Claret sobre cristianisme i mitjans de comunicació. El catedràtic i exdegà de la Facultat de Comunicació Blanquerna, Miquel Tresserras, va formular aquest repte per respondre a una mancança de l'Església catalana: "No tenim un sistema comunicatiu propi".

El bisbat de Lleida digitalitza 14 anys d'arxiu audiovisual

(Bisbat de Lleida) La web del Bisbat de Lleida exhibeix des de fa uns dies un centenar de vídeos de la història recent de la Diòcesi que van ser gravats entre 1988 i 2001 durant l'etapa de mossèn Jaume Montaña com a delegat de Mitjans de Comunicació de la diòcesi. 

Neix el web 'Església de Tarragona'

(Arquebisbat de Tarragona) El Departament de Mitjans de Comunicació ha creat el nou web 'Església de Tarragona'. Un espai que en cap cas pretén substituir el web oficial de l’Arquebisbat sinó complementar-lo amb informacions tant de l’Església arxidiocesana com de l’Església que pelegrina a Catalunya i arreu del món.

Antoni Bassas: "El periodisme arrossega un dèficit de veritat"

(Glòria Barrete –CR) "Una de les decepcions de la vida és descobrir que els mitjans de comunicació no diuen la veritat". Amb aquesta dura afirmació va encetar la seva xerrada La Veritat en els mitjans de comunicació el periodista Antoni Bassas, dins el cicle de conferències sobre actualitat que organitzen els Caputxins de Catalunya.

panoràmica

Veure la fe