Vés al contingut
Catalunya Religió

(Eloi Aran/CR) Són diverses les iniciatives pedagògiques que han anat apareixent al llarg d’aquestes setmanes de confinament per tal de continuar oferint serveis d’aprenentatge. Semblantment, també s’ha constatat al llarg d’aquests dies la musculatura i creativitat dels agents de pastoral escolar per tal d’acompanyar les comunitats educatives dels centres. Tant la vessant acadèmica com l’acompanyament pastoral a les famílies ha trobat lloc en el blog Escola Cristiana en Xarxa, una iniciativa de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya en col·laboració amb els docents, els equips directius i vàries editorials que s’hi han volgut afegir.

Davant l’aturada teleacadèmica per les vacances escolars de Setmana Santa, tot i la continuïtat del confinament, el blog de l’Escola Cristiana ha obert el nou espai Setmana Santa en Família per tal d’oferir els recursos i el seguiment necessari d’aquestes festes des de la vivència de la fe. L’accent està posat en la idea de l’Església Domèstica, atès que la cèl·lula comunitària de bona part de l’alumnat és de caràcter familiar, sense perdre de vista l’activitat de les Esglésies Locals, els diferents Bisbats amb seu a Catalunya.

Seguint la dinàmica pròpia d’aquests dies, l’Escola Cristiana fa també una crida agraïda a la col·laboració amb aquest lloc web que s’anirà construint en la mesura que vagin apareixent els recursos i les activitats, i també que aquestes es facin arribar telemàticament als correus indicats a la pàgina principal del blog. Els continguts que es poden fer arribar, ja siguin documents o referències a llocs de la xarxa, poden estar relacionats amb la catequesi d’infants i joves, la pastoral familiar, eines pedagògiques per viure la Setmana Santa o bé directament enllaços a les celebracions dels oficis religiosos que s’emetran en línia.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.