Vés al contingut

notícies relacionades

Sant Joan de Déu convoca el primer capítol de la nova província

(SJD/CR) El Superior General de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, Jesús Etayo, ha convocat la celebració del capítol provincial de la recentment creada província d’Espanya per al mes de maig de 2022, entre els dies 2 i 10. El germà Etayo presidirà aquest capítol, acompanyat dels germans Joaquim Erra i José Augusto Gaspar.

Joaquim Erra, elegit Primer Conseller General de l'OHSJD

(OHSJD) Jesús Etayo, reelegit Superior General de l'Orde Hospitalari Sant Joan de Déu en el 69è Capítol General, ha designat el seu Consell General, ratificant com a Primer Conseller a Joaquim Erra, superior de la comunitat de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.
Aquesta sessió del Capítol General s'ha dedicat a l'elecció i revalidació de l'equip de govern per als propers 6 anys i a partir d'aquest moment s'establiran les línies estratègiques que marcaran el pròxim sexenni.

El nou Primer Conseller General

L'univers de Teresa Losada crida al diàleg i l'acció

(CR) Emotiu homenatge a la religiosa franciscana missionera que va practicar el diàleg intercultural amb l'acollida d'immigrants. Unes cent-cinquanta persones de l'univers Teresa Losada van participar dimarts a l'auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna-URL en la jornada de memòria que va organitzar la Fundació Bayt al-Thaqafa amb el lema 'Tots som nosaltres'.

Veure la fe