Vés al contingut
Catalunya Religió
sagrada-familia-ales-evangelistes
Fotografia: Sagrada Família.
Galeria d'imatges

SAGRADA FAMÍLIALa Basílica de la Sagrada Família ha començat a col·locar les ales de la figura de l'Evangelista Mateu aquest dimarts 5 de setembre, i a finals de setmana es continuarà amb la torre de l’Evangelista Joan.

En les setmanes vinents està previst que se segueixi treballant en la finalització de les torres dels Evangelistes Mateu i Joan amb la col·locació del llibre i la figura del tetramorf fets en marbre blanc. En el cas de la torre de l’Evangelista Mateu, correspondrà a la figura humana i, pel que fa a la torre de l’Evangelista Joan, a l’àguila.

es preveu que pel novembre s'acabi el muntatge del conjunt de les quatre torres dels Evangelistes

Les ales són un element comú per a les quatre torres dels Evangelistes i clau en la seva configuració arquitectònica. Tenen la forma d’hiperboloides el·líptics de 9 metres d’alçària i estan fabricades en formigó d’alta qualitat i una resistència especial i reforçades amb un armat d’acer de gran complexitat geomètrica. Això garanteix que les ales puguin resistir a forces com el vent i els sismes.

La Sagrada Família preveu per al novembre la culminació del conjunt de les quatre torres dels Evangelistes.

Temàtica
Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.