Vés al contingut
Catalunya Religió
mateu-safa-2
Fotografia: Sagrada Família.
Galeria d'imatges

Sagrada Família Les últimes peces abans de l'escultura final del tetramorf de Mateu de la Sagrada Família ja es troben al seu lloc. El temple expiatori ha col·locat aquest dilluns l'icosaedre de la torre d'aquest evangelista. Aquesta és la darrera peça abans de la figura humana amb el llibre i les ales que es muntarà sobre per culminar la tercera de les torres dels evangelistes. 

Els icosaedres, element comú a les quatre torres dels evangelistes, estan maclats amb esferes i ornamentats amb trencadís de colors daurats per als casquets esfèrics i ocre, groc i salmó en tonalitats càlides per a les cares de la peça.

Les torres de Joan i Mateu completaran el conjunt de les quatre torres dels evangelistes que es preveu inaugurar a finals d'aquest any

Segons la previsió del calendari de l’obra, a principis de setembre s’iniciarà la col·locació de l’icosaedre de la torre de Joan, del qual sorgirà el tetramorf amb la figura de l’àliga.

La Sagrada Família preveu per a finals del 2023 la finalització de les torres de Joan i Mateu que completaran el conjunt de les quatre torres dels evangelistes. Les de Marc i Lluc es van inaugurar el desembre passat.

Temàtica
Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.