Vés al contingut

notícies relacionades

museitzacio-catedral-1

Museïtzaran el conjunt monumental de la catedral de Tarragona

ACN | L'Institut Català d'Arqueologia Clàssica (ICAC) i el Museu Diocesà de Tarragona han engegat una nova fase de recerca arqueològica al conjunt monumental de la Catedral de Tarragona amb la voluntat de museïtzar aquest espai. El projecte s'executarà en un termini de quatre anys i suposa una inversió de més 360.000 euros.
pare-coll-00

Els tres museus del pare Coll a Vic: vida, congregació i expansió del sant

VÍCTOR RODRÍGUEZ –CR | Les Dominiques de l’Anunciata, congregació catalana fundada l’any 1856 per sant Francesc Coll, tenen a Vic la seva Casa Mare. Un gran casal del 1881 que fa tres funcions a la vegada: escola, infermeria i Casa Mare. Per això, són tres les comunitats que hi donen vida.
sant-llorenç-lleida

S'inicien les obres de restauració de l'església de Sant Llorenç de Lleida

CATALONIA SACRA | La restauració de l'església de Sant Llorenç de Lleida se centra a sanejar les voltes i les pedres de les parets que estan en mal estat. Les obres d'una de les joies patrimonials de la ciutat i que, entre d'altres, és l'única de Catalunya que conté tres retaules de pedra policromats, començaran la setmana que ve, el dilluns 21 de novembre. 
vallbona-monges

Els mossos investiguen un robatori al monestir de Vallbona de les Monges

ACN | Els Mossos d'Esquadra investiguen un robatori al monestir de Vallbona de les Monges, a l'Urgell. L'avís el van donar dissabte les monges que hi resideixen i segons la policia, els lladres s'haurien emportat elements de pedra de l'interior del temple, en concret dues piques i un arc de pedra del costat de la capella.

panoràmica

Veure la fe

podcasts