Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Animaset) El documental ‘La Sagrada Família. La Bíblia en Pedra’, dirigit per Jordi Roigé i produït per Animaset per a la Sagrada Família, ha estat guardonat com a Millor Migmetratge del Festival Arte Non Stop, en aquesta edició 2019. Paral·lelament, en la categoria de Migmetratges ha guanyat el premi de Millor Pel·lícula i Millor Fotografia per Benet Roman. D’altra banda, aquesta producció catalana ha estat seleccionada a Itàlia en 22a Edició del Festival Religion Today, que l’emetrà aquesta setmana a Trento.

‘La Sagrada Família. La Bíblia en Pedra’ relata com l’arquitecte Antoni Gaudí concep la Sagrada Família com una bíblia en pedra, a través de la Creació, i el naixement, passió i resurrecció de Jesucrist. “Gaudí vol que el visitant se senti endut per la llum, la natura i la transcendència a través d'una arquitectura única al món”, explica el director. El documental, de 10 minuts, ens mostra la bellesa del temple a través de la pedra i la llum.

El Festival Internacional d’art i cinema, ‘Arte Non Stop’ de Buenos Aires (Argentina), ha celebrat enguany la quarta edició, del 27 al 30 de setembre. L’objectiu del festival és promoure l'art en totes les seves expressions, com el cinema, la pintura i l'escultura, des de la temàtica de l’audiovisual. Seguint aquest propòsit, ‘La Sagrada Família. La Bíblia en Pedra’ construeix tot el guió cinematogràfic a través de l’arquitectura i l’art que erigeix el temple. Concretament, narra fragments de l’Antic Testament i la vida de Jesús, a partir de tota la bellesa escultural que mostren les façanes i l’interior del temple. Una obra d’art plena de la simbologia que Antoni Gaudí va imaginar, la qual cobra vida a través del curtmetratge.

Paral·lelament, el Festival Religion Today de Trento ha seleccionat el curt dins la categoria “Pobles i Religions”. L'objectiu de la 22a edició del festival italià és promoure un coneixement conscient i no retòric de les religions tenint en compte el tema de la missió, que es pot trobar en moltes religions.

‘La Sagrada Família. La Bíblia en Pedra’ és una producció d’Animaset Media i Comunicació feta sota l’encàrrec de la Sagrada Família, i actualment es pot veure durant les visites catequètiques a la basílica i a les capelles del deambulatori.