Vés al contingut

notícies relacionades

el-metralla-filmoteca-00

TV3 estrena 'El Metralla', la història sobre l'amistat d'un capellà i un milicià

ANIMASET | La Filmoteca de Catalunya ha acollit aquest dilluns la preestrena de la pel·lícula 'El Metralla', una coproducció de La Drecera Produccions, TV3, Animaset, Lamalanga i Paycom Cinema. El film, dirigit per Jordi Roigé i protagonitzat per Joan Pera i Roger Pera, s'estrenarà a TV3 aquest dilluns 19 de desembre a les 22:05 h. 

animaset

Els Cinemes Girona s’omplen en l’estrena del documental 'El Camí Ignasià' a Barcelona

Animaset | El documental 'El Camí Ignasià', produït per Animaset i dirigit per Jordi Roigé, ha omplert una sala de 300 persones dels Cinemes Girona aquest dimecres en la seva estrena a Barcelona.

En la breu presentació a l’inici de la projecció, Roigé ha dit que la del camí ignasià és “una experiència molt potent” i ha anunciat que la producció es podrà veure en 52 sales de tota la geografia espanyola en el que ha dit que és un “fet insòlit” per un documental.

Cami ignasia documental

El documental 'El Camí Ignasià' arriba als cinemes

(Animaset) Els Cines Bages Centre de Manresa acolliran la première del documental El Camí Ignasià, produït per Animaset i dirigit per Jordi Roigé, el proper 19 de juliol a les 19 hores. La producció es podrà veure en cinemes a partir del 22 de juliol. La pel·lícula es presentarà als Cinemes Girona de Barcelona el 20 de juliol a les 19 hores i al Cine Paz de Madrid el 21 de juliol a les 18:30 hores. L’estrena es va fer al Vaticà amb les conselleres de Justícia i Acció Exterior i l’alcalde de Manresa.

El documental 'El Camí Ignasià' s’estrena a la Filmoteca Vaticana

(Animaset) Transmetre l'experiència que significa recórrer el Camí Ignasià. Aquest ha estat l'objectiu de la productora audiovisual Animaset amb el documental El Camí Ignasià. El film, dirigit per Jordi Roigé, es presentarà a la Filmoteca Vaticana el proper 14 de juny. L'endemàes podrà veure a la Casa del Cinema de Roma i aquest estiu s'estrenarà als cinemes.

Un capellà i un milicià comunista protagonitzen la pel·lícula 'El metralla'

(CR) Aquest dimarts s’estrena a les 20:30 h El Metralla al Zoom Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya a Igualada. Un film que narra la història d’un capellà i d’un milicià comunista que es veuen obligats a passar bona part de la Guerra Civil Espanyola amagats a les mateixes golfes. Es tracta d’una coproducció de TV3, La Drecera i Animaset amb guió i direcció de Jordi Roigé i protagonitzada per Joan Pera i Roger Pera.

Animaset de Loiola a Manresa: el documental del Camí Ignasià

(Laura Mor –CR) Sant Ignasi va sortir de casa seva, a Loiola, el mes de febrer de 1522. I va arribar a Manresa el 25 de març de 1522. És el camí que aquests dies han refet quatre pelegrins acompanyats d’un guia i que ha gravat la productora Animaset. Els ha seguit per Euskadi, passant per Navarra, La Rioja, Aragó i fins arribar a Catalunya per fer-ne un documental. Aquest dimecres acaben el rodatge d’una pel·lícula que s’estrenarà el març de 2022 a Manresa amb motiu dels 500 anys de l’estada de sant Ignasi en aquesta ciutat.

Veure la fe

podcasts