Vés al contingut

notícies relacionades

La consellera Ciuró convida el Papa a Catalunya per commemorar els 500 anys de l'estada i la conversió de sant Ignasi de Loiola

(Generalitat de Catalunya) La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró i Buldó, ha convidat aquest diemcres el papa Francesc a “visitar Catalunya per commemorar els 500 anys de l’estada i la conversió que va fer sant Ignasi de Loiola al nostre país”. La titular de Justícia ha mantingut aquest matí una “molt emotiva” audiència amb el pontífex amb motiu del viatge que ha fet a Roma per presentar el documental El Camí Ignasià a la Filmoteca Vaticana.

Pilarín Bayés: “Sou molt més cristians del que penseu”

(CR) “La Pilarín és una de les cristianes més autèntiques que conec”. Així ho assegura Maria Sala, filla de la Pilarín Bayés, al documental ‘La Pilarin’ que s’ha estrenat aquest dimarts al vespre a TV3. El llargmetratge té per objectiu acostar la vida de la dibuixant als espectadors. En la peça audiovisual, Bayés dedica part del seu testimoni a parlar de la fe i la figura de Jesús.

Un documental mostra la resistència dels protestants a Catalunya

(Laura Mor –CR) Als anys quaranta el règim franquista va clausurar els temples evangèlics. I les comunitats protestants van optar per fer cultes clandestins a les cases. Una petita mostra de la resistència permanent que ha exercit el protestantisme històric a Catalunya i que recull el documental Protestants.

Sant Joan de Déu explica en un documental els problemes de salut mental en els joves

(Sant Joan de Déu) Sota el títol de ‘Des-Nudos‘, Sant Joan de Déu ha produït un documental que mostra set converses personals i íntimes entre joves que pateixen algun problema de salut mental i persones del seu entorn.  La peça audiovisual ha estat guanyadora de dos premis al festival online de documentals independe

Un documental “per respondre entre tots què vol dir ser persona”

(Laura Mor –CR) El món audiovisual continua sent espai d’escolta i de diàleg. Ho demostren Mireia Branera, Laura Borràs, Anna Roig, Ferran Busquets, Lluís Marco, Montse Miralles, Núria Ortín, Cesk Freixas, Bea Talegón, Ricard Díaz i Francesc Mateu. Tots ells s’han aturat a respondre què vol dir ser persona avui i com definim la dignitat humana.

El pas pel Peu del Romeu de Lleida del documental sobre el Camí Ignasià

(Jordi Curcó – Lleida) La capella del Peu del Romeu al carrer Major de Lleida, ha servit de plató d’un equip de rodatge internacional que s’ocupa de la gravació del documental “The Journey of St. Ignatius” (El camí de Sant Ignasi), impulsat per la Companyia de Jesús i dirigit per l’escriptor romanès Ferenc Tolvaly.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe

podcasts