Vés al contingut

notícies relacionades

El Govern promou El Camí Ignasià amb una projecció a la Casa del Cinema de Roma

(Animaset) El documental El Camí Ignasià s’ha projectat aquest dimecres a la Casa del Cinema a Villa Borghese, a Roma, un espai cinematogràfic de referència a la capital italiana. La Generalitat de Catalunya ha promogut aquesta presentació del Camí Ignasià. Hi ha intervingut el delegat del Govern a Itàlia, Luca Bellizzi, el director de l’Oficina del Pelegrí del Camí Ignasià, Josep Lluís Iriberri, i el director del documental, Jordi Roigé.

La consellera Ciuró convida el Papa a Catalunya per commemorar els 500 anys de l'estada i la conversió de sant Ignasi de Loiola

(Generalitat de Catalunya) La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró i Buldó, ha convidat aquest diemcres el papa Francesc a “visitar Catalunya per commemorar els 500 anys de l’estada i la conversió que va fer sant Ignasi de Loiola al nostre país”. La titular de Justícia ha mantingut aquest matí una “molt emotiva” audiència amb el pontífex amb motiu del viatge que ha fet a Roma per presentar el documental El Camí Ignasià a la Filmoteca Vaticana.

Pilarín Bayés: “Sou molt més cristians del que penseu”

(CR) “La Pilarín és una de les cristianes més autèntiques que conec”. Així ho assegura Maria Sala, filla de la Pilarín Bayés, al documental ‘La Pilarin’ que s’ha estrenat aquest dimarts al vespre a TV3. El llargmetratge té per objectiu acostar la vida de la dibuixant als espectadors. En la peça audiovisual, Bayés dedica part del seu testimoni a parlar de la fe i la figura de Jesús.

Un documental mostra la resistència dels protestants a Catalunya

(Laura Mor –CR) Als anys quaranta el règim franquista va clausurar els temples evangèlics. I les comunitats protestants van optar per fer cultes clandestins a les cases. Una petita mostra de la resistència permanent que ha exercit el protestantisme històric a Catalunya i que recull el documental Protestants. La història silenciada del periodista David Casals.

Un documental “per respondre entre tots què vol dir ser persona”

(Laura Mor –CR) El món audiovisual continua sent espai d’escolta i de diàleg. Ho demostren Mireia Branera, Laura Borràs, Anna Roig, Ferran Busquets, Lluís Marco, Montse Miralles, Núria Ortín, Cesk Freixas, Bea Talegón, Ricard Díaz i Francesc Mateu. Tots ells s’han aturat a respondre què vol dir ser persona avui i com definim la dignitat humana.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe

podcasts