Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

(CR) La Lliga Espiritual Mare de Déu de Montserrat ha anunciat la convocatòria del segon Premi Abat Marcet al llibre en català de temàtica religiosa.

L’any 2019 el bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, va ser rebre de mans de la consellera de cultura Mariàngela Vilallonga, el primer Premi Abat Marcet pel seu llibre “Brots de vida”. Després d’un any de pandèmia que ha interromput molts actes i premis arreus del territori, la Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat ha tornat a impulsar aquest premi que té per objecte reconèixer l’obra publicada més rellevant des del punt de vista del seu interès temàtic i de la qualitat del text.

Poden optar al Premi llibres originals en llengua catalana o traduïts al català, publicats en primera edició des del 27 d’abril, dia de la Mare de Déu de Montserrat, de l’any 2019 fins al 27 d’abril de l’any en curs.

Es poden proposar obres candidates que reuneixin els requisits esmentats. La recepció de candidatures externes finalitzarà el 30 d’abril del 2021 i el jurat farà públic el seu veredicte el 30 de setembre d’enguany, festivitat de Sant Jeroni, patró dels llibreters, biblistes i traductors.