Vés al contingut
Catalunya Religió

(Sagrada Família) A partir d’aquesta setmana, la Sagrada Família posa a disposició dels visitants una nova eina digital pensada per facilitar la visita a la Basílica. La seva funció és acompanyar l’usuari en tot moment.

En format d’aplicació mòbil, disponible per a iOS, Android i HarmonyOS, permet fer còmodament la compra d’entrades individuals al canal oficial de venda d’entrades amb antelació o el mateix dia de la visita. Posteriorment, es poden guardar i utilitzar per accedir fàcilment a la Basílica.

Amb el compromís d’oferir una visita de qualitat, l’app incorpora també l’audioguia, que es pot descarregar i consultar durant la visita, amb una proposta de recorregut per no perdre cap detall de la Basílica.

L’app està disponible en 3 idiomes: català (CA), castellà (ES), anglès (EN), i està previst incorporar-hi francès (FR), alemany (DE) i italià (IT) a finals d’any. L’audioguia incorporada a l’app està disponible en 16 idiomes. També està disponible la signoguia en llengua de signes espanyola (LSE), llengua de signes catalana (LSC) i sistema de signes internacional (SSI), així com l’audioguia descriptiva en 3 idiomes: català, castellà i anglès.

A més a més, la nova app està pensada per mantenir el visitant informat en tot moment, amb un sistema de notificacions i avisos, i facilita la gestió d’incidències i consultes.

Temàtica
Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.