Vés al contingut
Catalunya Religió dt. 29/06/2021

(Sagrada Família) A partir de dijous, 1 de juliol, es podrà accedir a la Sagrada Família de dilluns a dijous de 9 a 15 h i de divendres a diumenge de 9 a 18 h. Des d’avui ja es poden adquirir entrades per a les noves visites a la basílica al lloc web de la Sagrada Família.

El passat 29 de maig, la basílica de la Sagrada Família va reobrir les portes als visitants, després de set mesos de tancament. Inicialment només estava oberta els dissabtes i diumenges de 9 a 15 h. Si la previsió continua amb bons resultats com fins ara, en les pròximes setmanes la Junta Constructora de la Sagrada Família es plantejarà l’ampliació progressiva de l’horari de visites a la tarda.

Tal com es va anunciar, l’obertura queda subjecta a possibles alteracions segons l’evolució de la situació sanitària, els canvis en les mesures del PROCICAT i garantint sempre la viabilitat de les visites. Anuncien que s’informarà de qualsevol canvi a les xaxes socials i a la pàgina web.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.