Vés al contingut

notícies relacionades

L'Editorial Baula, referent en innovació educativa

(Editorial Baula) El Grup Edelvives, al qual pertany l'editorial Baula, ha estat guardonat amb el premia Quality Innovation Award (QIA) en innovació educativa. L'Asociación Nacional de Centros Promotores de Excelencia (CEX) ha lliurat els premis en la fase nacional aquest 25 de novembre a Madrid. 

D'entre les vuit organitzacions guardonades, el Grup Edelvives ha rebut el premi Innovació en el sector educatiu pel projecte Go STREAM. Un projecte d'aprenentatge integral per competències en tota l'etapa escolar, des d'Infantil fins a Secundària. D’aquesta manera, el grup Editorial competirà per aconseguir el Quality Innovation Award, edició internacional, la gala del qual tindrà lloc a Moscou el proper any 2022.

El projecte Go STEAM by Baula obre les portes al desenvolupament de l'Educació STEAM a les aules, i facilita de manera natural la integració de la tecnologia i la competència digital en el procés d'ensenyament-aprenentatge de l'alumnat.

Nova app oficial de la Sagrada Família

(Sagrada Família) A partir d’aquesta setmana, la Sagrada Família posa a disposició dels visitants una nova eina digital pensada per facilitar la visita a la Basílica. La seva funció és acompanyar l’usuari en tot moment.

Vedruna crearà un llegendari de Catalunya en realitat virtual

(Laura Mor –CR/Vic) L’escola Vedruna portarà el món de la narració popular i tradicional a l’entorn de la realitat virtual. El llegendari permetrà explorar, crear i divulgar el patrimoni narratiu de cada poble. És el nou projecte Vedruna Innova que aquest curs implementaran les 36 escoles d’aquesta xarxa educativa promoguda per la congregació de germanes carmelites de la caritat Vedruna. La proposta té un caràcter inèdit, és replicable i abasta diferents disciplines i competències.

“Quan el problema ambiental i social és tan gran, necessitem fer xarxa”

(Laura Mor –CR) Més informació i una major col·laboració poden evitar el malbaratament de recursos i afavorir, alhora, els col·lectius més vulnerables. Aquest és l'objectiu de la segona jornada Diàlegs entitat-empresa que organitza la Fundació Banc de Recursos: promoure un canvi de consciència i generar sinergies per revertir l'actual dinàmica de consum. La jornada tindrà lloc el proper dimarts 13 a Barcelona a ESADE Fòrum.

panoràmica

Veure la fe