Vés al contingut

notícies relacionades

ia-cr

La intel·ligència artificial vol ajudar Catalunya Religió a fer millor periodisme

MIQUEL CODOLAR –CR | ChatGPT és un prototip de bot conversacional d'intel·ligència artificial centrat en la usabilitat i el diàleg que està guanyant terreny davant Google a tota velocitat. Per fer-ne un tast, Catalunya Religió li ha preguntat quins són els problemes del periodisme religiós en aquest moment i com pot ajudar la intel·ligència artificial a combatre’ls. No s’ha fet cap correcció ni retoc al text.

La SalleXperience: fe, cultura i vocació per als joves

(Roger Vilaclara –CR) Despertar una nova sensibilitat en els joves a través del diàleg entre fe i cultura. Amb aquest propòsit ha arrencat aquest curs La SalleXperience. Un projecte de l’àmbit de pastoral de les escoles La Salle de Catalunya que pretén potenciar l’interès dels joves per a l’acció social, la interioritat i la fe.

Nova app oficial de la Sagrada Família

(Sagrada Família) A partir d’aquesta setmana, la Sagrada Família posa a disposició dels visitants una nova eina digital pensada per facilitar la visita a la Basílica. La seva funció és acompanyar l’usuari en tot moment.

‘Acte de fe’, el concert que uneix la religió amb la tecnologia

(Valentina Laferrara –CR) L’espiritualitat, la música i la intel·ligència artificial es donaran cita aquest dijous, a les vuit del vespre a ‘Acte de fe’. Una cerimònia sonora que explora el paral·lelisme entre la religió i la tecnologia a través d’elements en comú com la jerarquia, la simbologia, la iconografia, la gestió de l’ànima, el poder i l’arquitectura, i la relació que tenen els artistes en escena amb la religió.

Smart Learning, la resposta de La Salle-URL a la nova normalitat educativa

(La Salle) L’arribada de la nova normalitat a la docència universitària planteja, a curt termini, incerteses i problemàtiques. Per a respondre a elles, La Salle Campus Barcelona-URL presenta Smart Learning, un nou model educatiu que s’anticipa als possibles escenaris dels pròxims mesos per a oferir els estudiants la certesa d’una formació acadèmica de qualitat.

VIoD Games a punt de crear el primer videojoc inclusiu del món

(Escola Pia) En Carles Bonet va entrar fa aproximadament 20 anys a l’equip de gestió d’Escola Pia de Catalunya com a programador per desenvolupar un programa de gestió. Posteriorment va començar a fer algunes hores de docència al Calassanç d’ocupacions professionals. Aquí va descobrir que la docència li interessava i li agradava. Mentre seguia les seves tasques al “80” va començar a fer hores a Mataró al Cicle Formatiu de Grau Superior de Programació.

panoràmica

Veure la fe

podcasts