Vés al contingut

notícies relacionades

La SalleXperience: fe, cultura i vocació per als joves

(Roger Vilaclara –CR) Despertar una nova sensibilitat en els joves a través del diàleg entre fe i cultura. Amb aquest propòsit ha arrencat aquest curs La SalleXperience. Un projecte de l’àmbit de pastoral de les escoles La Salle de Catalunya que pretén potenciar l’interès dels joves per a l’acció social, la interioritat i la fe.  

Nova app oficial de la Sagrada Família

(Sagrada Família) A partir d’aquesta setmana, la Sagrada Família posa a disposició dels visitants una nova eina digital pensada per facilitar la visita a la Basílica. La seva funció és acompanyar l’usuari en tot moment.

‘Acte de fe’, el concert que uneix la religió amb la tecnologia

(Valentina Laferrara –CR) L’espiritualitat, la música i la intel·ligència artificial es donaran cita aquest dijous, a les vuit del vespre a ‘Acte de fe’. Una cerimònia sonora que explora el paral·lelisme entre la religió i la tecnologia a través d’elements en comú com la jerarquia, la simbologia, la iconografia, la gestió de l’ànima, el poder i l’arquitectura, i la relació que tenen els artistes en escena amb la religió.

FEDAC promou l’empoderament tecnològic

(FEDAC) Durant el confinament de l’any passat, tot el món va evidenciar la importància de les noves tecnologies i les eines digitals aplicades a l’educació.

Smart Learning, la resposta de La Salle-URL a la nova normalitat educativa

(La Salle) L’arribada de la nova normalitat a la docència universitària planteja, a curt termini, incerteses i problemàtiques. Per a respondre a elles, La Salle Campus Barcelona-URL presenta Smart Learning, un nou model educatiu que s’anticipa als possibles escenaris dels pròxims mesos per a oferir els estudiants la certesa d’una formació acadèmica de qualitat.

VIoD Games a punt de crear el primer videojoc inclusiu del món

(Escola Pia) En Carles Bonet va entrar fa aproximadament 20 anys a l’equip de gestió d’Escola Pia de Catalunya com a programador per desenvolupar un programa de gestió. Posteriorment va començar a fer algunes hores de docència al Calassanç d’ocupacions professionals. Aquí va descobrir que la docència li interessava i li agradava. Mentre seguia les seves tasques al “80” va començar a fer hores a Mataró al Cicle Formatiu de Grau Superior de Programació.

Els mòbils faciliten l’aprenentatge de les persones amb necessitats especials

(Església de Barcelona) Els dispositius mòbils, i la seva utilització pedagògica, són un factor clau i milloren els processos educatius i l’autonomia de les persones amb necessitats especials. Així es desprèn d’un estudi realitzat amb les experiències dels darrers 3 cursos de les 5 escoles per a persones amb necessitats especials de la Fundació d’Escoles Parroquials de l’Arquebisbat de Barcelona.

panoràmica

Veure la fe

podcasts