Vés al contingut
Catalunya Religió

(Sant Joan de Déu) L’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu Provincia d’Aragó-Sant Rafael, mitjançant el Campus Docent Sant Joan de Déu, impulsa el postgrau Humanització i atenció espiritual en societats plurals, que s’impartirà a partir de gener de 2015. Aquesta formació està acreditada per la Universitat de Barcelona, és de 30 crèdits ECTS i s'organitza en cinc mòduls, amb una durada d'un curs acadèmic.

El postgrau és semipresencial i es dirigeix a professionals que treballen en els àmbits sanitari i social. El seu objectiu principal és aproximar l’alumnat a la dimensió espiritual inherent a tot ésser humà, per tal de atendre-la adequadament en els processos tant de malaltia com d'exclusió social. Es pretén incorporar eines que permetin l’acompanyament de les necessitats espirituals en situació de malaltia, sofriment, marginalitat i exclusió social respectant les creences particulars de les persones ateses.

Doctors de reconegut prestigi com Josep M. Esquirol, Xavier Melloni, Rosa Boixareu, Xavier Rubert de Ventós, Margarita Bufarull, Carmen Dominguez Alcón o Begoña Roman, entre d’altres, formen part de l’equip de professors.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.