Vés al contingut

notícies relacionades

Blanquerna-URL ofereix sessions d’orientació per a futurs estudiants

(Blanquerna) Amb el títol 'El primer any a la universitat' Blanquerna-URL ofereix una sessió d’orientació per acompanyar els joves de 16 a 18 anys en la tasca de decidir què estudiaran. La sessió, d'entre hora i hora i mitja de durada, ofereix als futurs estudiants pautes i guies per a l’elecció dels seus estudis, amb un enfocament diferent: és la pròpia universitat i no l’escol

Blanquerna-URL ofereix els nous graus en Pedagogia i Gestió Esportiva

(Blanquerna) La Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-URL oferirà dos nous graus per al curs 2017-18: el Grau en Pedagogia i el Grau en Gestió Esportiva (Sport Management). Els estudiants que ho desitgin podran fer la seva preinscripció a qualsevol dels dos graus a partir del dia 7 de febrer, per internet o presencialment a la secretaria de la Facultat.

“El perdó no anul·la la justícia, el perdó és la plenitud de la justícia”

(Fundació Pere Tarrés) La Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – URL ha inaugurat aquest dimarts la Càtedra de Justícia Social i Restaurativa Pere Tarrés – URL que té com a objectiu promoure un model de justícia que emfatitzi una visió reparadora. La Càtedra entén que la resposta al fet delictiu no pot ser només sancionadora sinó que ha de poder reparar el dany causat.

L’Escola Pia atorga 42 beques per Formació Professional

(Escola Pia) L'Escola Pia Catalunya ha atorgat 42 beques per a joves que volen estudiar formació professional. Això suposa un total de 75.792 euros d’uns ajuts dels quals 33 corresponen a grau superior i 9 a grau mig.  Aquest resultat no és definitiu, hi ha algunes sol·licituds pendents de tancar i s'obrirà al setembre la possibilitat de presentar alguna sol·licitud d'aquests graus perquè encara hi ha un romanent.

Formar-se en exclusió social per respondre "una societat injusta i desestructurada"

(Sant Joan de Déu) El Campus Docent Sant Joan de Déu ofereix la 2a edició del Màster en estudis avançats sobre exclusió social per al curs 2016-2017. Es tracta d'una formació que respon a l'interès de promoure investigadors i pràctiques socials especialitzades, capaços de donar resposta a les situacions d'exclusió social pròpies del nostre temps.

10 consells per saber què estudiar en acabar segon de Batxillerat

(Escola Pia) Molts nois que estan a punt d’acabar 2n de batxillerat es plantegen la mateixa pregunta any rere any amb la selectivitat a l’horitzó. Què vull estudiar ara? Quina carrera puc fer? Haig de ser realista veient les meves notes? Opto per una opció professionalitzadora? I igual que el noi o la noia es planteja aquestes qüestions els seus pares també ho fan.

El 77% dels educadors i treballadors socials tenen feina un any després d’acabar els estudis

(Fundació Pere Tarrés) L’Educació Social i el Treball Social són dues professions amb alts nivells d’inserció laboral. Així ho constata el 5è Estudi sobre la Inserció Laboral que ha realitzat Fundació Pere Tarrés on es recull que el 77% dels alumnes que van finalitzar els seus estudis a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull durant el curs 2013-2014 ja s’han incorporat al mercat laboral.

panoràmica

Veure la fe