Vés al contingut

notícies relacionades

“Les dones són les que més pateixen les situacions de sensellarisme”

(Càritas Barcelona) Gairebé la meitat de famílies en situació de sensellar de Barcelona estan a càrrec d'una mare sola amb fills. Així ho detallen les conclusions de l'informe 'Recerca sobre famílies en situació de sensellarisme a Barcelona'. S'han presentat aquest divendres al matí a la Farinera de Clot on s'ha organitzat la Jornada 'Famílies i sensellarisme: realitat invisible'.

La Universitat de Barcelona homenatja Xavier Melgarejo

(Claretians) Aquest dimarts la Universitat de Barcelona va retre homenatge al pedagog Xavier Melgarejo. Destacat especialista en el model educatiu finlandès, va ser membre de la comissió tècnica del Programa de millora i innovació en la formació inicial de mestres (MIF), impulsat per la Generalitat de Catalunya i les universitats catalanes que tenen ensenyaments en aquest àmbit.

Matrícula d'Honor a Hilari Raguer

(CR) "Jo em movia a nivell de notables, amb alguns aprovats, uns quants excel·lents i només una matrícula d’honor, en l’assignatura de religió".

Hilari Raguer, Medalla d'Or de la Universitat de Barcelona

(CR) La Universitat de Barcelona ha decidit concedir la Medalla d'Or al monjo de Montserrat i historiador Hilari Raguer i Suñer. El lliurament es farà aquest divendres al migdia a l'Aula Magna de l'Edifici Històric de la UB.

L'Ateneu Sant Pacià i la UB signen una històrica col·laboració

(Ateneu Sant Pacià) El rector de l’Ateneu Universitari Sant Pacià, Armand Puig –en representació del Gran Canceller de l’Ateneu i Arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella–, i el rector de la Universitat de Barcelona, Dídac Ramírez, han signat un conveni de col·laboració “per promoure i fomentar activitats acadèmiques conjuntes”.

Nou postgrau sobre atenció espiritual en l'àmbit sanitari

(Sant Joan de Déu) L’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu Provincia d’Aragó-Sant Rafael, mitjançant el Campus Docent Sant Joan de Déu, impulsa el postgrau Humanització i atenció espiritual en societats plurals, que s’impartirà a partir de gener de 2015. Aquesta formació està acreditada per la Universitat de Barcelona, és de 30 crèdits ECTS i s'organitza en cinc mòduls, amb una durada d'un curs acadèmic.

Veure la fe