Vés al contingut

notícies relacionades

Què van fer les infermeres en els atemptats del 17-A?

(Glòria Barrete –CR) "Si demanes a algú on era el dia dels atemptats a les Rambles i Cambrils tothom se'n recorda. Són coses que queden gravades a foc. Però, i d'aquí a trenta o quaranta anys?".

Els néts elogien els avis en el Premi Pilarín Bayés 2015

(Sant Joan de Déu) Avis que viuen en altres països, que tenen cura sovint dels seus néts, avis aventurers, savis o a qui la salut ha jugat una mala passada; tots ells són protagonistes dels 15 relats guanyadors del Dotzè Premi Pilarín Bayés de contes escrits per nens i nenes, convocat per Editorial Mediterrrània i l'Obra Social Sant Joan de Déu. El proper dijous Montserrat acollirà l'acte de lliurament dels premis

Nou postgrau sobre atenció espiritual en l'àmbit sanitari

(Sant Joan de Déu) L’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu Provincia d’Aragó-Sant Rafael, mitjançant el Campus Docent Sant Joan de Déu, impulsa el postgrau Humanització i atenció espiritual en societats plurals, que s’impartirà a partir de gener de 2015. Aquesta formació està acreditada per la Universitat de Barcelona, és de 30 crèdits ECTS i s'organitza en cinc mòduls, amb una durada d'un curs acadèmic.

Veure la fe