Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Montserrat Jove és bàsicament una comunitat de persones que, com tots nosaltres, tenen dubtes sobre la seva fe i la seva vida. Són joves d’entre 3r d’ESO i 2n de BAT que dos cops l’any es reuneixen dins el context privilegiat que aporta la muntanya de Montserrat. Gràcies a l’acolliment que ens ofereix la comunitat de monjos i un equip de monitors voluntaris, podem oferir un ventall enorme d’activitats per als nois.

Per una banda, donem molta importància al treball de reflexió i coneixement d’un mateix i de l’entorn. És  per això que cada Montserrat Jove es basa en un eix temàtic concret, que pot afectar la vida diària dels joves: crisi, treball en equip, fe, valors, solidaritat,... Tots aquests temes els tractem en profunditat per mitjà de debats, activitats de reflexió i argumentació,...
Per altra banda, també és cert que ens agrada molt aprofitar el paisatge únic que ens envolta, i és per això que també passem bona part del dia a l’aire lliure. De la mateixa manera que debatem i reflexionem, també juguem! Fem activitats al bosc, jocs de nit, excursions,... Per no parar quiet!

Tot i la moguda, sempre reservem un lloc per a la fe. Tots estem en procés de cerca, però aprofitant on som i en quin ambient, solem apropar-nos a la pregaria o a la reflexió més personal.
Bé, aquesta és la meva petita gran experiència amb el Montserrat Jove. Tu t’ho perdràs?
 
Les properes edicions de Montserrat Jove seran:
·       9 i 10 de Novembre de 2013
·       5 i 6 d’Abril de 2014
 
Per a més informació:
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DJG0ZPItEiAY&h=AAQHoUD4e

http://montserratjove.blog.cat/