Pasar al contenido principal
Montserrat Jove és bàsicament una comunitat de persones que, com tots nosaltres, tenen dubtes sobre la seva fe i la seva vida. Són joves d’entre 3r d’ESO i 2n de BAT que dos cops l’any es reuneixen dins el context privilegiat que aporta la muntanya de Montserrat. Gràcies a l’acolliment que ens ofereix la comunitat de monjos i un equip de monitors voluntaris, podem oferir un ventall enorme d’activitats per als nois.
8271694021_a1afef5ae5_c.jpg
Per una banda, donem molta importància al treball de reflexió i coneixement d’un mateix i de l’entorn. És per això que cada Montserrat Jove es basa en un eix temàtic concret, que pot afectar la vida diària dels joves: crisi, treball en equip, fe, valors, solidaritat,... Tots aquests temes els tractem en profunditat per mitjà de debats, activitats de reflexió i argumentació,...
Per altra banda, també és cert que ens agrada molt aprofitar el paisatge únic que ens envolta, i és per això que també passem bona part del dia a l’aire lliure. De la mateixa manera que debatem i reflexionem, també juguem! Fem activitats al bosc, jocs de nit, excursions,... Per no parar quiet!
Tot i la moguda, sempre reservem un lloc per a la fe. Tots estem en procés de cerca, però aprofitant on som i en quin ambient, solem apropar-nos a la pregaria o a la reflexió més personal.
Bé, aquesta és la meva petita gran experiència amb el Montserrat Jove. Tu t’ho perdràs?
Les properes edicions de Montserrat Jove seran:
· 9 i 10 de Novembre de 2013
· 5 i 6 d’Abril de 2014
Per a més informació:

http://montserratjove.blog.cat/

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.