Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Maristes) Per què gospel?  
Perquè el gospel no és música. És pregaria, experiència personal, veu individual sumada a la del grup,  moviment amb ritme, lloança i acció de gràcies. Cos i festa.  
Per a què un grup de gospel?  
Per tenir-lo, si tu vols, com a fita en el camí.  Perquè sigui la teva trobada setmanal amb tu i la teva espiritualitat.  Per fer pinya amb d’altres que estan en el camí, igual que tu, seguint els senyals del quotidià.  Des de la festa del gospel, des del compartir la bogeria d’un gran al·leluia cantat i ballat.  
Però… és que jo...no sé cantar… 
Quina frase més graciosa! Això és com si un peix digués que no sap nedar. Els humans som éssers musicals.  Necessitem l’aire perquè respiri el nostre cos, i la música perquè respiri la nostra ànima. I com a animals socials, la música en grup ens humanitza.  Al GM 6,25 no cantarem buscant un mèrit, sinó una necessitat.  Enlloc de cantar per “fer-ho bé” (que ho farem!) cantarem per “sentir-nos bé”.  Per pregar, si tu vols, des de la música i des del cos. Per això, t’asseguro, que no cal passar cap càsting! 
Repertori 
Espirituals negres, gospel clàssic afroamericà, gospel modern i contemporani. A aquest gospel clàssic li 
afegirem, amb el temps, temes de blues, rythm&blues, soul, jazz, rock, pop, hip hop, etc. Perquè la nostra cultura és una altra, el nostre passat històric és un altre, i la nostra música, també té una gran riquesa i profunditat que aprofitarem per fer el nostre propi gospel, el del GM 6,25.  
 
El que tu vols cantar, quan ho vols cantar! 
Si ho tens clar... o si vols venir a provar... 
Ens trobem els dimarts de 18’30h a 19’30h a l’escola Maristes Sants-Les Corts (c/ Vallespir 160) 
Si ets estudiant la quota mensual surt a 20€, per la resta surt a 25€.  
Més informació i contacte: gospelmarista6.25@gmail.com

Visita’ns a: gospelmarista625.blogspot.com i www.facebook.com/gm625